Româncă, la cerșit în SUA cu haine de firmă și telefon de 1000 de dolari: „Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutaţi-mă să cumpăr lucruri pentru copil”

ULTIMA ORĂ

O româncă în vârstă de 34 de ani i-a uimit pe poliţiştii din New Jersey (Statele Unite ale Americii), după ce a fost găsită la cerşit, pe un bulevard aglomerat, îmbrăcată în haine de firmă şi având în geanta de 500 de dolari un telefon iPhone X în valoare de 1.000 de dolari.

Poliţiştii din New Jersey au efectuat o razie pe un bulevard aglomerat din oraş, ocazie cu care au identificat o româncă, în vârstă de 34 de ani, care cerşea bani pentru a cumpăra scutece pentru un presupus copil aflat la nevoie.

Având o pancardă în mână, pe care scria: ‘Am un copil. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutaţi-mă să cumpăr lucruri pentru copil şi scutece’, Dorina Căldăraş i-a uimit pe poliţişti cu hainele de firmă, telefonul scump şi geanta scumpă.

Potrivit poliţiştilor, românca de 34 de ani era încălţată cu o pereche de încăţăminte Michael Kors, avea o geantă Coach de 500 de dolari, dar şi un telefon iPhone X în valoare de 1000 de dolari.

Mai mult, românca a recunoscut că locuieşte în Queens (New York) şi că face parte dintr-un grup de românce care vin în fiecare zi în New Jersey pentru a cerşi.

Conform Daily Mail, românca a fost amendată pentru cerşetorie, iar poliţiştii au deschis o anchetă privind grupul organizat, informează Observator.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment