Un şofer român de TIR e dispărut de patru zile zile, între Olanda şi Anglia. Cristian are 28 de ani, poliţia îl caută, după ce camionul lui a fost găsit pe feribotul care face legătura între Rotterdam şi Hull, informează Observator.

Cristian Barbu, un şofer român de camion în vârstă de 28 de ani, care lucrează pentru o firmă din Dublin, e căutat de poliţia engleză de sâmbătă, 10 august, după ce a dispărut pe feribotul dintre Rotterdam şi Hull.

Camionul lui a fost găsit duminică dimineaţă pe vapor, în cabină fiind toate actele românului.

Poliţia din Hull a lansat un apel pentru a afla orice informaţie despre tânărul şofer originar din Zimnicea. Şi tatăl lui Cristian, de asemenea şofer de camion, încearcă să afle cât mai multe informaţii despre el.

Cristian s-a urcat vineri seara pe feribot la volanul camionului pe care îl conducea, pentru a traversa Marea Nordului spre Anglia. La sosirea în Hull, poliţiştii au găsit camionul abandonat practic pe vas şi nici urmă de şofer.

“Cristian a călătorit în noaptea de vineri 9 august spre sâmbătă 10 august pe feribotul The Pride of Hull, între Rotterdam şi Hull.”, scrie poliţia engleză în apelul lansat pe twitter.

Român, dat în urmărire după ce a fost condamnat pentru viol în Anglia

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri