Șofer român de TIR, ucis de un infarct la numai 30 de ani. Mesajul sfâșietor al logodnicei sale

ULTIMA ORĂ

Sebastian, un şofer român de camion din Botoşani, care lucra de cinci ani ca şofer pe comunitate, a fost găsit fără viaţă în cabină, în Italia, cel mai probabil din cauza unui infract. Ionela, logodnica sa, care îl aştepta acasă, a scris îndurerată un mesaj sfâşietor.

Românul a fost găsit mort în parcarea centrului comercial Arsenale, din Roncade, lângă Treviso, scrie presa italiană, citată de Observator.

Decesul neaşteptat al românului a produs multă tristeţe şi printre colegii săi, mulţi dintre ei fiind de părere că timpul îndelungat petrecut conducând, odihna puţină şi stresul zilnic pot fi unele dintre cauzele care ar fi putut duce la moartea colegului lor.

“Sufletul meu frumos ai plecat si m-ai lăsat singură. De ce ai plecat? Iartă-mă că nu am fost alături de tine. Iartă-mă că nu am stiut ce te doare.

Ai plecat printre îngeri și m-ai lăsat singură. În loc să dansăm valsul nostru plâng fără oprire. Puiul meu frumos, te iubesc si te voi iubi toată viața.

Dumnezeu să te aiba in paza lui si tu sa ai grijă de mine de acolo de sus. Te iubesc mult viața mea si te voi iubi mereu”, a scris Ionela, citată de botosaninews.ro.

Ionela și Sebastian aveau nunta în mai, anul viitor.

Româncă, arestată în Italia. Și-a ucis bebelușul de o zi, l-a băgat într-o pungă și l-a aruncat

Nouă tragedie în Italia: A murit un român plecat la cules de roșii ca să adune bani pentru operația soției

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment