Trei surori românce, 6, 7 şi 8 ani, au murit într-un groaznic accident, în Statele Unite. Mama lor era la volan şi conducea o camionetă în care se mai aflau alţi cinci copii, inclusiv un bebeluş, informează Observator.tv.

Un accident teribil a lovit o familie originară din Arad care trăieşte în Statele Unite. Claudia Doboş, 35 de ani, conducea un van pe şoseaua I 44, când un camion a ieşit de pe banda de urgenţă direct în faţa ei.

Românca, mamă a opt copii, a încercat să evite impactul, a tras stânga de volan, dar a lovit în plin parapetul despărţitor dintre sensuri, iar microbuzul ei s-a răsturnat.

În urma impactului, trei dintre fetiţe, Olivia, 8 ani, Angelina, 7 ani, şi Julia, 6 ani, au fost aruncate de pe locuriloe lor, deşi purtau centuri de siguranţă. Toţi copiii din maşină erau asiguraţi, a indicat poliţia americană, citată de kspr.com.

Claudia şi ceilalţi cinci copii ai ei au suferit răni şi au fost internaţi în spitalul Cox South din Springfield, Mo, vieţile lor nefiind puse în pericol.

Ionel şi Claudia Doboş, originari din Arad, sunt stabiliţi de mai mulţi ani în Statele Unite, făcând parte dintr-o comunitate românească penticostală.

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri