Trupul unui român din Botoșani, mort în Franța, ridicat de poliție în timpul priveghiului

ULTIMA ORĂ

Trupul lui Nicu Mihălăchiuţei, de 19 ani, din localitatea Tudora, judeţul Botoşani, care a murit într-un accident în Franţa, a fost ridicat din casa părinţilor, de poliţişti şi medici legişti, în timp ce familia se pregătea de înmormântare.

Surse judiciare au declarat că nu era făcută necropsia, informează Mediafax.

Poliţiştii din Botoşani şi medicii legişti au ridicat sâmbătă, 6 iulie, din locuinţa unde părinţii se pregăteau de înmormântare, trupul tânărului care a murit în urma unui accident rutier petrecut pe 22 iunie pe o autostradă din Franţa şi care a fost repatriat vineri.

Surse judiciare au declarat că sicriul cu trupul tânărului a fost ridicat de acasă pentru că nu era făcută necropsia, pe care au cerut-o chiar părinţii celui decedat.

În acest sens, a fost depusă o plângere la poliţie, prin care părinţii lui Nicu au cerut o anchetă, ei nefiind mulţumiţi de rezoluţia poliţiei franceze care a încadrat decesul tânărului ca fiind accident.

Conform aceloraşi surse, în Franţa nu a fost efectuată necropsia, deoarece poliţiştii nu au avut suspiciuni asupra decesului tânărului de 19 ani.

Nicu Mihălăchiuţei a murit într-un accident pe o autostradă din Franţa, în zona Calais, în timp ce ar fi încercat să traverseze în fugă autostrada A16.

Accidentul s-a petrecut pe 22 iunie în Franţa, în timp ce tânărul de 19 ani, care se îndrepta spre Anglia, la muncă, a coborât, la un moment dat, aparent fără motiv, din microbuzul în care se afla şi a mers pe jos, pe marginea autostrăzii.

„Nici din primele probe prelevate sâmbătă de medicii legişti nu sunt suspiciuni legate de decesul tânărului.

Se efectuează necropsia, trupului tânărului urmând să fie eliberat de Serviciul de Medicină Legală după finalizarea procedurilor legale”, au declarat duminică sursele citate.

Accident terifiant în Franța: Trei români au decedat pe loc, alți patru sunt grav răniți

Zeci de răniți după un accident sinistru petrecut într-un parc de distracții din Spania

Șofer român de TIR, pe moarte după ce a zburat cu cabina de pe șasiu în Germania

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment