Un tânăr din Anglia a încercat să-i producă infarct iubitei sale de 83 de ani ca să pună mâna pe averea acesteia

ULTIMA ORĂ

Un tânăr din Marea Britanie a încercat să pună mâna pe averea iubitei sale de 83 de ani, născocind planul unei crime care să pară ca un accident cauzat de vârsta înaintată a femeii, informează B1.

Benjamin Field, 28 de ani, a încercat să-i provoace iubitei sale de 83 de ani un infarct în timpul unei partide de amor mai viguroase, însă rezultatul nu a fost unul la care se aştepta.

Benjamin Field a fost prezentat în faţa instanţei din Oxford, sub acuzaţia de complot la tentativă de omor asupra iubitei sale de 83 de ani.

Procurorii a adus probe, precizând că tânărul a încercat inclusiv să-i provoace femeii episoade psihotice, lăsând numeroase mesaje pe oglinda din baie în care scria că Dumnezeu îi ordonă să-şi treacă averea pe numele lui.

Totul a culminat cu planul tânărului de a-i provoca bătrânei un atac de cord în timpul unui act sexual mai viguros, potrivit procurorilor, citaţi de The Sun.

“A considerat serios ca modalitate de a o ucide avand un contact sexual puternic cu ea. Erau şanse mari ca femeia să sufere un atac de cord, dacă activitatea sexuală era suficient de viguroasă”, a precizat Oliver Saxby.

Însă, femeia a supravieţuit planului tânărului şi chiar i-a lăsat toată averea, convinsă de mesajele “divine”, însă avocatul femeii a reuşit să anuleze transferarea moştenirii chiar înainte de moartea femeii, anul trecut, tot din cauza unui atac de cord, prezentând ulterior poliţiei bănuielile sale.

Benjamin Field se află în arest, dar neagă uciderea și conspirația de a ucide.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment