Una dintre educatoarele de la ‘creşa groazei’ din Iaşi, acolo unde copiii erau umiliţi şi învăţaţi să înjure, a fost bătută de tatăl unui copil care a venit să îi ceară socoteală.

Totul s-a întâmplat luni dimineață, 22 aprilie, la sediul Creşa nr. 10 “Piticii Năzdrăvani” din Iaşi, acolo unde şefa unităţii a fost luată la întrebări de tatăl unui copil care a fost înregistrat la creşă în urmă cu un an.

Bărbatul s-a dus la creşă pentru a-i cere socoteală femeii, după ce a aflat cum se purtau educatoarele cu cei mici.

După un schimb dur de replici, tatăl copilului a lovit-o pe şefa creşei şi a tras-o de păr.

Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului, pentru loviri sau alte violenţe.

Grozăviile din creşă au ieşit la iveală după ce părinţii unui băieţel de 2 ani au montat un microfon pe haina fiului lor.

Erau suspicioşi că băieţelul lor ar putea fi abu­zat la ‘creşa groazei’ din Iaşi.

După ce au auzit cum se purtau educatoarele cu cei mici, părinţii copilului au mers direct la Poliţie şi au depus o plângere împotriva tuturor angajatelor şi conducerii creşei.

În materialele audio se aude cum copiii sunt nu­miţi ‘nesimţiţi’ sau ‘porci’, uneori sunt ‘alintaţi’ cu apelative de genul ‘în gâtul mă-tii, chelea mă-tii, te omor!’, iar în alte rânduri chiar învăţaţi, la rândul lor, să înjure.

‘Băi, dar tu eşti mare, de ce nu faci caca acolo şi faci pe tine, porcule! Eşti porc, nu tigru cum spune maică-ta, porc eşti!’, spune, conform înregistrărilor, una dintre reprezentantele creşei, care continuă ‘porc eşti, te caci pe tine. Păi da, uite ce urât miroşi a nespălat’.

Îngrijitoare de creșă către o fetiță: „Îți miroase oleacă de sulică de acuma. Așa te văd eu!”

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri