1000pcs /pachet 60mm x 1.8 mm Nailon Cablu de Sârmă Cravată Curea Zip Legăturile Calculator de Birou Ordonat de Auto-Blocare

Disponibilitate: In stoc

SKU: n1029

33.50lei 29.83lei

* 100% de Brand nou și de înaltă calitate.

* Maxim Pachet Diametrul de aprox 11.5 mm

* Meterial: Nylon

* Dimensiune : 1.8 mm x 60 mm (lățime x Lungime)

* Greutate: 0.1 g

Pachetul Include:

1000pcs legături de cablu

Transport Descriere:

* Am expediat în întreaga lume

* Aer înregistrat Mail (2-5 săptămâni, având număr de urmărire, Ora De Sosire este diferită în funcție de zonă ).

* Puteți chooes EMS dacă ați cumpărat o mulțime de elemente de formular noi.( 5-7 de afaceri de zile pentru a ajunge .)

* Elementele vor fi livrate în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore de plată primite. (Cu excepția week-end și de Sărbătorile legale).

Reveni Descriere

* Oferim înlocuire sau de restituire pentru produsele noastre, în cazul în care există o problemă cu produsele noastre.dacă te răzgândești și pachetul este sigilat, oferim rambursare și de a returna produsul la noi.

* Orice retur trebuie să fie discutate cu noi in prealabil, si va vom oferi un soluția mulțumit.

* Toate produsele returnate trebuie trimise împreună cu ambalajul original si accesoriile excepția cazului în care o excepție este convenit în avans.

* Sunteți responsabil pentru costul de transport maritim pentru orice returnare sau înlocuire.Acceptăm doar acele taxa de transport, care a fost cauzată de "greșit - trimite".

Alte Politici

* Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

* Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpara

* Vă rugăm să liciteze în acord cu toți termenii.

* Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea.

* Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.

* Toate sunt clientul nostru evaluate, și suntem mereu încearcă cele mai bune noastre de a rezolva probleme.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.

Etichete: cravata cablu computer, 50pin cablu, coarda masa, benelli cablu cravată, sape pompa, cabluri nailon portocaliu, 1 zip tie, bar cravată, f nailon cablu cravată, curea de sârmă.

Smeetraf 2020-12-22

OK

Iveco 85 2020-09-08

fast delivery. its the correct size

Scrie o recenzie

Rating