Runda 10W High Power LED IC Alb Rece 9-12V 1000Lm pentru plante de lumină rezervor de pește

Disponibilitate: In stoc

SKU: n1103

42.58lei 40.02lei

Caietul de sarcini:

De Brand Nou:

Cantitate: 1buc

DC Forward Voltage: DC 9-12V

DC Înainte de Curent: 1000mA (Sugerează Utilizarea 10W Constantă led driver)

Emițătorul Culoare: Alb Rece (6500-7000K)

Flux luminos: 1000Lm

Fascicul de Unghiul: 120-135degree Pachet:

5pcs Rotund 10W Alb Rece LED

Transport

Cele mai multe articolele pe care le cumpărați în mod normal va fi expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare prin hong kong air mail, China post, sau Singapore post care va avea 7-21 zile lucrătoare în mod normal pentru a ajunge.În diferite perioade,vom alege cel mai rapid oficiul poștal pentru a livra colete, astfel încât să ne putem sprijini post office alegere din stimați clienți.

Ora de sosire depinde de diferite zone din lume :

Dacă alegeți EMS Express, taxa de transport citat pentru EMS Express este disponibil numai pentru regiunile prezentate mai jos:

SUA, marea BRITANIE, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Japonia, Coreea, Mongolia, Hong Kong, Macao, Cambodgia, Indonezia, Malaezia, Filipine, Singapore, Thailanda, Vietnam, Bangladesh, India, Laos, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Turcia, Argentina, Brazilia, Columbia, Cuba, Venezuela, Mexic, Panama, Peru, Rusia, Belarus, Ucraina, Cehia, Ungaria, Polonia, Israel, Iordania.

Dacă regiunea dvs. nu este listat, vă rugăm să ne contactați în avans și vom verifica dacă EMS serviciul ar putea fi disponibil în țara dumneavoastră.

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a oferi numărul tău de telefon la check-out.

Garanție Acest produs este acoperit de garanția producătorului, dar nu acoperă elementele care au fost abuzate, ars si deteriorat în orice formă.Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne contactați IMEDIAT și returnați-l în termen de 21 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dacă returnați un produs achiziționat de la noi, acesta trebuie să fie înapoi în Starea din Fabrică.Aceasta include ambalaje, prospecte, manuale etc. Vă rugăm să permită până la 5 Zile Lucrătoare pentru a procesa dvs. de returnat.Vă rugăm să ne contactați și să verificați adresa de returnare înainte de a reveni.În cazul puțin probabil în care NU ați primit element în 31 de zile, vă rugăm să contactați-ne IMEDIAT si va vom trimite orice element lipsă din nou sau de a aranja rambursare completă.

Nume De Brand SZRZGTTip De Element Mingea

Etichete: lumeni led noapte lumina de pescuit, impermeabil lumini de pescuit pește, pește de apă sărată lumina, subacvatice de led-uri de lumină pentru pescuit ip68, noi subacvatice cu led-lumina de pescuit, led acvariu lumina de pește de apă sărată, ceramica de pește lumina, sub apă adâncă pește lumina, alimentate solar, pescuit de noapte lumina, noaptea intermitent led lumina pentru pescuit.

Scrie o recenzie

Rating