5X Mașină de Cafea, Filtre de Înlocuire pentru DeLonghi Filtru DLSC002, Apă, Cartușe de Filtru de Carbon Activat de Rufe

Disponibilitate: In stoc

SKU: n112

136.26lei 98.11lei

5X Mașină de Cafea, Filtre de Înlocuire pentru DeLonghi Filtru DLSC002, Apă, Cartușe de Filtru de Carbon Activat de Rufe

Caracteristici: 1,Îmbunătățirea gust de cafea: Acest Delongie filtru cartuș conține de înaltă calitate, cu schimb de ioni rășină și carbon activat, care stabilizează carbonat de calciu și impurități, cum ar fi clor și var eliminate pentru a îmbunătăți gustul de cafea.

2,de a Proteja masina:Delongie filtru de apă îmbunătățește performanța și eficiența mașinii.Prelungi durata de viață a mașinii de exploatație conducte curate.Pentru a evita înfundarea mașină de cafea cauzate de depunerile de piatra.

3,durata de viață: Înlocuiți filtrul de apa la fiecare 2 luni, pentru a asigura continuarea apă proaspătă.

4,Model Compatibil: Înlocuiți Delongie filtru de modele, inclusiv mașini de cafea de tip ECAM și ETAM și de pompare convenționale mașini de cafea din seria EC680 și EC800.

5,Economic și ecologic: 100% reciclabile filtru de apa cu o instalare rapidă și ușoară.Aceste filtre au fost testate pentru reducerea eficientă

Caietul de sarcini:

Dimensiuni în ambalaj:8.78x6.53x1.61 în

Element Greutate:16.8 oz

culoare:alb

material:carbon activat

dimensiune:5.6 x 15.7 cm

Conținutul Pachetului:

5 x Mașină de Cafea Filtre

Notă:

1,Inmuiati filtrul sub jet de apă înainte de utilizare.

2,nu utilizați acest filtru cartuș cu siguranța microbiologică a apei de calitate necunoscut fără corespunzătoare de dezinfecție.

3,vă Rugăm să înlocuiți filtrul de apa la fiecare 2 luni pentru a se asigura continuitatea curat și proaspăt produs.Fiecare filtru cartuș este suficient pentru 50L de apa.

De 4.100% reciclabile.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine NC(de Origine)

Etichete: magnetic de dedurizare a apei, philips saeko mașină de cafea, delonghi ec685, dlsc002, delonghi aparat de cafea industriale, filtru delonghi, cafea italia, delonghi aparat de cafea, delongs filtru de apă, delonghi.

Scrie o recenzie

Rating