Noul Hot 7x15mm sticlă coase pe pietre Frunze de forma de Apa de cristal roșu flatback pietre diy Wdding rochie/accesorii de îmbrăcăminte

Disponibilitate: In stoc

SKU: n116

25.53lei 17.86lei

Anunț Important:

1.Pentru ordinele de peste 200 dolari,vom organiza gratuit, rapid de transport maritim.

2.Pentru comenzi de peste $5,vom organiza standard logistic,acesta a detaliat de informații de urmărire,mai rapid și în condiții de siguranță în comparație cu cele obișnuite logistic utilizat pentru comenzi sub 5 dolari.

3.Obișnuit logistic folosit pentru comenzi sub $5 este untracked din cauza prea mai mici taxa de transport de marfă,este un pic cam lent și riscul de a pierde coletul este un pic mai mare.

Vă sugerăm să comandați peste 5 dolari astfel încât să ne putem aranja standard logistic pentru tine.Vă rugăm să luați legătura cu serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor dacă aveți orice întrebări.

Technics Coase-PePietre Tip Liber StrasuriUtilizarea SaciForma Frunze De FormaDimensiune 7x15mmStil Tv cu cataramaMaterial SticlaTip De Produs Strasuriculoare Apa roșieNumărul De Model LHQFB03

Etichete: rochie aer, rochie casual, de vânzare, aomo rochie, rochie chinez mandarin guler, vaca model de rochie, casaul rochie, alyaboomty mori rochie, scuwlinen rochie, pătură șifon, vodiu rochie.

Scrie o recenzie

Rating