1 buc un Singur strat de Înmuiere Castron Îndepărtarea Unghiilor Castron Dreptunghiular Îngrijire a Unghiilor, Bol Manichiura Grijă Bol (Alb)

Disponibilitate: In stoc

SKU: n1174

19.31lei 9.67lei

Descriere

Sunteți în căutarea pentru unele instrumente practice pentru a elimina unghii false sau vrei doar să-ți îngrijești unghiile frumoase?Vino sa vezi noul produs!Acest articol este o arta unghiilor înmoaie castron, care se pot potrivi pe o parte, la cinci unghiile la un moment dat.Este potrivit pentru unghii tratament, unghii false îndepărtare, cuticula unghiilor de nutritie si tratamente.Atât pentru salon profesional sau uz casnic.

Caracteristici

- Culoare: Alb.

- Material:. - Dimensiune: Aproximativ 17x12.2x5cm.

- Este confectionat din materiale durabile, folosind.

- Fiecare castron se pot potrivi pe o parte, la cinci cuie la un moment dat. - Potrivit pentru unghii tratament, unghii false îndepărtare, cuticula unghiilor de nutritie si tratamente. - Puteți pune în apă caldă să se înmoaie cuticula unghiei înainte de a face nail art design.

- Pentru ambele salon profesional sau uz casnic.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

1 x Castron Inmuiati

Caracteristică 3 Îngrijirea Unghiilor CastronCaracteristică 2 Nail art castronMărfuri De Certificare A Calității ceOrigine NC(de Origine)Caracteristica 5 Instrumente De ManichiurăCaracteristică 4 Nail art castronCaracteristică 1 Macerat Tava

Etichete: unghii duster colector, bluerise unghii duster, unghii perie de duster, unghii duster irizate, spa picior castron auriu pal, masina duster, micro bubble cadă spa, pur spa cu bule masaj, aer duster, ozon baie cu bule masaj spa.

Scrie o recenzie

Rating