Fete Pretinde Bucătărie de jucărie Jucării Mini Dozator de Apa de Simulare de Mobilier în Miniatură, Jucării pentru Copii, Băieți Cadou Cadou de Ziua de nastere

Disponibilitate: In stoc

SKU: n1231

68.83lei 41.30lei

Simulare Mobilier Jucarii pentru Fete Pretinde a Juca Jocul Mini Dozator de Apa Bucatarie Jucarii pentru Copii Copii Cadou de Ziua de nastere

100% de Brand Nou si de Inalta Calitate

1. Mini dozator de apa se face în condiții de siguranță și ecologice material ABS.Copii, vă rugăm să nu ezitați să utilizați.

2. Sticla de apă a făcut alimentară în condiții de siguranță material de calitate poate fi umplut cu apă pură sau fără zgură suc. (Poate deține aproximativ 350ml de apă)

3. Mini drăguț de design atrage copii.A dezvolta un obicei bun de a bea apă în fiecare zi pentru copii o creștere sănătoasă.

4. Apăsându-l și nu vor dispune de apă, și un scârțâit va face sa te simti mai mult ca ea.

5. Clasa alimentare de stocare a apei găleată, în concordanță cu adevărata distribuitor de apă.În condiții de siguranță pentru a utiliza.

Material: material ABS

Dimensiune: 7 x 7.5 x 21.5 cm

Putere de: 2 buc Baterii AA(Nu sunt Incluse)

Pachetul inclus:

1 x Dozator de Apa de Jucarie (fara baterie)

3 x Ceașcă de Hârtie

Certificare China certificate (3C)Intervalul De Vârstă 8~13 Animașină de jucărie jucării pentru feteTema MuzicaNume De Brand AUTOPSNumărul De Model A006475juguetes para nina boneco lucas netojeux fille jugueteroAvertizare Departe De focjugueteria giochi bambina

Etichete: bucătărie freturi copii, loong mod, fantezie rășină, automatul de jucarii prezent, aur mobilier china, de bază pentru miniatura, mici automatul de jucării, copiii de echipamente de bucatarie, automatul de jucărie, 54mm in miniatura.

Scrie o recenzie

Rating