Crema de Filtru de gheata Electrice de uz Casnic Fructe Crema de Filtru de Gheata pentru Copii Crema de Filtru de Gheata Priza UK

Disponibilitate: In stoc

SKU: n1267

153.56lei 122.83lei

Crema de Filtru de gheata Electrice de uz Casnic Fructe Crema de Filtru de Gheata pentru Copii Crema de Filtru de Gheata Priza UK

Fructe moi servi mașină: Usor de a crea delicioase vegan degustare bunătăți prin adăugarea de orice combinație de ciocolată sau fructe, cum ar fi peste-banane coapte, fructe de padure, sau la jgheab pentru o buna "ice-cream" ca gust.

Sănătos bunătate: puteți instantaneu putinei 100% congela fructe pentru a crea un sănătos vegan, desert fără suplimentare de grăsimi, zahăr sau conservanți, comparativ cu alte "ice cream" sau "iaurt" ca trateaza.

Ușor și distractiv de utilizat: Transforma 100% congela fructe la desert in doar cateva secunde prin simpla introducere a îngheța banana (sau orice fruct la alegere) în jgheab și împingând în jos folosind pistonul.Este atât de ușor și distractiv de a face!

Ușor de curățat: de a Crea deserturi delicioase, fără a hassle de curățire; ca parașuta, piston, și lama sunt de top raft mașină de spălat vase în condiții de siguranță.

Plug Tip:priza UK,se aplică la Malaezia, statele Unite ale Regelui și așa mai departe.

Culoare:Negru + Argintiu

Material:ABS + otel inoxidabil

Dimensiune:35x17x16cm

Conținutul Pachetului:

1 * masina de inghetata

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Nume De Brand XProjectCertificare NICI unulTip mașină de înghețatăNumărul De Model Masina de inghetataPutere (W) 10WCapacitate 500mlCapacitate (Quart) Crema De Filtru De GheataOrigine NC(de Origine)

Etichete: greu crema de filtru de gheata, oamenii inghetata, icecream machin, greu de inghetata, fructe congelate masina de inghetata, gelato ice cream, fructe congelate crema de filtru de gheata, fast-food trailer, camion de alimente, filtru de înghețată.

Dadassdas 2021-01-14

The seller is a fraud, I neither received any order nor money. The application was given 2 left track numbers. It is written that the parcel was delivered but when I came to the Mail for it it was not. Opened a dispute but the money did not return. I do not advise anyone to order from this seller

Scrie o recenzie

Rating