1buc Cap de Metal Instrument de Upgrade Link-ul de Minge Cleste pentru RC Elicopter, Avion, Masina Galben

Disponibilitate: In stoc

SKU: n1372

42.58lei

Cap de Metal Instrument de Upgrade Link-ul de Minge Cleste pentru RC Elicopter, Avion, Masina

Caietul de sarcini:

Acest produs este conceput pentru reparații RC elicopter, avion sau masini.Calitate excelenta vârf curbat mingea clește de link-ul cu anti-rugina caracteristica de lungă durată.

Culoare: Galben

Lungime: 14cm / 5.4 în

Lățime: 5.4 cm / 2.1

Falca lungime: 4.2 cm / 1.6 în

Falca deschidere: 3.4 cm / 1.4 în

Mingea de deschidere: aproximativ 4,5 cm / 1.7 în

Greutate: 106g / 3.7 oz

Conținutul pachetului: 100% de Brand Nou 1 x Minge link-ul de clește

Transport: Element de localizare este la China, default serviciu de transport maritim este de transport maritim de China înregistra Air Mail sau HongKong registrul e-mail de aer

Vă informăm că transportul maritim Internațional de obicei dura mai mult decât piața internă, cât\'s bazate pe furnizor de servicii de transport maritim și vamale.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de plată (cu excepția sâmbătă ).Țările din asia de 5-15zile marea BRITANIE, Irlanda 10-20zile SUA,Canada,Australia 8-20zile Spania, Grecia, Germania și țările vest-europene 10-21days Franța, Italia și alte țări 15-28 zile în Cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete prin China post air mail.

Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.Plata: 1. ESCOW 2. moneybooks

3. Banca transfe se Întoarce: Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect.Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

Control De La Distanță Periferice/Dispozitive mingea link-ul de clesteMaterial MetalInstrument De Consumabile Adunarea CategorieRC Piese si Acc Sisteme RadioUpgrade Componente/Accesorii mingea link-ul de clestePatru-wheel-Drive Atribute mingea link-ul de clesteNume De Brand YuanHanPentru Un Tip De Vehicul AvioaneUtilizarea Vehicule Și Jucării Control De La DistanțăParametrii tehnici Valoarea 2Numărul De Model W401

Etichete: link-ul de minge rc, drona roșu, RadioLink, articulație sferică rc, rc instrument, sfârșitul rod, link-ul rc, telecomanda radio transmițător și receptor, mingea link-ul de cleste, link-ul de minge.

Scrie o recenzie

Rating