Samwha-Dsp SDM-V Voltmetru Digital, Subtire si Compact, Panou LED Patrat

Disponibilitate: In stoc

SKU: n148

23.44lei

General

Conceput pentru a viziona tensiunea între fază-neutru și fază-fază.

Utilizare și Principiul de funcționare

Afișare tensiune vine la intrări atunci când alimentarea este pornită.De intrare pot fi conectate printr-fază-neutru sau fază-fază.

Întreținere

Opriți aparatul și eliberați din legături.Curat portbagajul dispozitiv cu un tampon.Nu folosi orice conductor sau chimice, s-ar putea deteriora dispozitivul.Asigurați-vă că dispozitivul funcționează după curățare.

Avertismente

Vă rugăm să folosiți aparatul în conformitate cu manualul.Nu folositi aparatul in medii umede.Include un comutator și întrerupător de circuit în adunare.Puneți comutatorul și întrerupător de circuit din apropiere aparat, operatorul poate ajunge cu ușurință.Marca întrerupătoare și disjunctoare ca eliberarea de conexiune pentru dispozitiv.

Caietul de sarcini

Tensiune De Operare(Onu)....: 140V - 270V AC Frecvența De Operare.......: 50/60 Hz.Putere De Operare...............:

Dimensiuni

Schema de conexiuni

Dimensiuni 36/48/72/96DIY Consumabile ELECTRICEAlimentare ACNumărul De Model SDM-VXXOrigine NC(de Origine)Temperatura De Operare -20℃~+55℃Nume De Brand samwhadspClasa De Precizie 1%±1 digitFuncția 2 Subtire Si CompactFuncția 1 voltmetrufuncția 5 De Înaltă PrecizieFuncția 4 Ture RMSfuncția 3 DigitalTip Display Numai Digital

Etichete: 20v putere de aprovizionare, 1 72 model, piața voltmetru, 500v condensator, 1 72 de model militar, voltmetru digital de înaltă, dsp pll, dc va metru, metru v, ac voltmetr.

Bestjulian 2020-11-18

The item was shipped quickly and makes high a very good impression. All right.

Scrie o recenzie

Rating