Easyfix SS-T12A centrala termica PLACA de baza PREÎNCĂLZITOR PENTRU IPHONE X/XS/XS MAX Placa de baza CPU Dezlipit centrala

Disponibilitate: In stoc

SKU: n250

136.38lei

SS-T12A centrala cu diferite Placa de baza iphone Încălzire groove, T12A-X T12A-XS T12A-XSM iphone X XS MAX Straturi Duble de Bord Pre-încălzire Stația de Rework, iphone 5S 6 7 placa de baza stație de dezlipit, SS-T12A Încălzire Station pentru iphone 6 7 8 X XS MAX placa de baza dezlipit de reparații.OBSERVAȚIE:Fiecare modul trebuie să fie utilizate cu T12A gazdă.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a plăti mai târziu.Dacă nu înțelegi ceva, de asemenea, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți direct.SS-T12A centrala Unitatea Principală + Cinci tipuri Placa de baza Încălzire groove: T12A-X3(SUPORT X XS XSM) T12A-FATA T12A-ANDRIOD T12A-CPU T12A-F SOARE SS-T12A iPhone X superioare / inferioare de placa de baza pre-încălzire stația adopte speciale de încălzire proiectarea și precisă a temperaturii capacitatea de control, care va localiza localiza cu precizie nevoie de încălzire parte.SS-T12A are dublă tip baionetă design pentru a face iphone X placa de baza stabila. 100V-240V SS-T12A iPhone X placa de baza stratificat 185 de grade exacte rapidă separate demontare centrala iPhone X logica bord a fost împăturit în jumătate, două straturi, apoi au fost lipite împreună, stratul superior este placa de baza, iar stratul inferior este semnalul de bord.Care ne-a făcut reparație mult mai greu să se procedeze, cum de a repara iPhone X placa de bază în metoda rapida si eficienta, este nevoie profesionale iPhone X placa de baza de reparații Caracteristici 1. Adoptarea 185 de grade stratificat procesul de a elimina IP-X placa de baza, nu numai de la analiza amenda de la IP-X pasta de lipit ,dar depinde de încălzire speciale de proiectare și control precis al temperaturii de SS-T12A. 2. SS-T12A doar incalzeste zona pe care IP-X de bord trebuie să fie eliminate pentru a preveni necorespunzătoare de încălzire. 3. Dual baionetă design, asigurați-vă că IP-X placa de baza este stabil pe scenă. 4. Cupru de inalta puritate este folosit ca un film pentru a se asigura uniforma de transfer de căldură și de căldură.

Tip AlteOrigine NC(de Origine)Numărul De Model ss t12a

Etichete: lipici viteza, preîncălzitor iphone fier, T125, platforma de telefon, reglabil preîncălzitor placa de baza, iphon x placa de baza, AMD, t12a, yaxun 943, vax.

Yna Mihailova 2021-01-22

Super

Andrei Aa 2021-01-22

Super

Tuidangcuoi Nhunglechay Trongtim 2021-01-22

Very good

Scrie o recenzie

Rating