50PCS Vinde Fierbinte Noapte Întuneric Utile Glow Stick de Pescuit Float Lumină Fluorescentă Lightstick

Disponibilitate: In stoc

SKU: n274

20.20lei 14.15lei

Vizibil de la distanță: 40m (4,5 mm) Cinci bețe într-un pachet x 10 bucăți.Total de 50 de bastoane Dimensiunea de fiecare stick (Mare): Aprox. 37 mm lungime, 4,5 mm în diametru 100% de Brand Nou Și de Înaltă Quaity Culoare: Ca imagine arată Pachetului Included10/50 x Lightstick Caracteristică: 1,Banda de noapte-lumina stick pentru a activa. 2,Acest Stick de Lumină arată rod sfat și plutesc pe timp de noapte. 3,Pescuit Stick de Lumină oferă un tub transparent să se alăture între două bețe.

Forma ca imagine aratăNumărul De Model 10Plastic Tip ca imagine aratăTip De Produs Pescuit FloatTip Pescuit Stick De LuminăCategorie Rock Geamandură De PescuitOrigine NC(de Origine)Tip Float Luminos FloatDeriva Tip Coadă coada moaleMaterial ca imagine aratăPoziția Ocean Barca De PescuitDimensiune As the picture shows

Etichete: clește de pescuit de pescuit, boot fender, barca bara, dragoste pesca, boot accesorii marine, acoperi pesca, pesca cutii de pescuit, aspersor jucărie, costum darth vader, barca geamandura.

Scrie o recenzie

Rating