2 Compatibil cu Cartușele de Cerneală 30 XL Negru & Color Kodak ESP C110 C310 C315 Printer

Disponibilitate: In stoc

SKU: n305

61.37lei 42.96lei

2 Compatibil cu Cartușele de Cerneală 30 XL Negru & Color Kodak ESP C110 C310 C315 Printer Descriere Produs

Caietul de sarcini: Model: Pentru KODAK 30 de Folosit pentru: Pentru KODAK ESP C100 C110 C115 C300 C310 C315 C330 C360 KODAK Hero1.2 Hero2.2 Hero3.2 Hero4.2 Erou 3.1 5.1 ALL-In-One KODAK ESP 2100 2150 2170 ALL-In-One KODAK Erou 3.1 5.1 ALL-In-One Capacitate: Bk 15ml, Color36ml Pachetului: 1xBlack & 1xTri culori Garantie: 24 luni Descriere: Toate brand nou sau Universal Certificare: ISO 9001&14001 Afterservice: 1:1 de înlocuire de ambalare : pungă de plastic sigilată + cutie de carton Conditii de Plata N1r.ro permis

Vă rugăm reminder: 1. Pls nu deschide cartuș de ambalare înainte de utilizare. 2. Înainte de a instala noul cartuș de toner în imprimantă: -Pls asigurați-vă că imprimanta funcționează corect -Pls scuturați cartușul de toner încet să asigurați-vă că tonerul praf de buna pentru o bună performanță de imprimare -Pls elimina portocaliu suport și trageți bandă de etanșare dacă este necesar 3. Când tonerul praf de expirarea timpului, nu asigurați-vă că clar Coșul de gunoi înainte de adăugarea de noi praf în rezervorul de Toner și amintiți-vă să înlocuiți cartușul cip în cazul în care cartușul are unul .

Ambalare & Livrare

pungă de plastic sigilată +culoare cutie + cutie de carton

Stricte de ambalare, logistică rapid,5 ramură de dincolo de ocean pentru a menține eficiența de livrare.Coopereze cu noi pentru a face sa te simti viteza fulgerului serviciu bun!

Transport maritim: 1. Mod de transport maritim: China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket gratuit, DHL, UPS, TNT, FEDEX trebuie să plătească suplimentar costul de transport maritim 2. Nava: 3-7 zile după primirea de plată. 3. Timp de tranzit: China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket: 10-30 zile lucrătoare (PS: Africa: 10-60 zile lucrătoare, Brazilia: 10-90 zile lucrătoare)

DHL, UPS, TNT, FEDEX: 3-7 zile lucratoare.Atenție: uneori poate întârzia din cauza unor accidentale pro-blems.Pls sa ne contactati URGENT.dacă nu primiți elemente privind programul și vom rezolva problema până când sunteți mulțumit.Vă mulțumim pentru cooperare și înțelegere. 4. Noi vă va oferi numărul de urmărire, cât mai curând posibil după transport maritim. 5.Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau cu taxe vamale de import țări.Dacă refuzi să-l plătească, iar produsul este returnat, am să-ți dau doar RAMBURSARE MINUS COSTUL DE TRANSPORT maritim!Dacă ai ales livrare Gratuita fel, vom da RESTITUIRE MINUS 20% din preț.Întoarcere: 1. În cazul în care cumpărătorul găsi că produsul este total diferit de descriere, atunci când primiți, vom accepta restituire sau de înlocuire a acestuia.Cumpărătorul ar trebui să ne anunțați în termen de 3 zile de la primirea pentru a obține theReturn sau Autorizație de Înlocuire.Produsele trebuie să fie returnate în starea bună în original.După ce vom primi, vom willreplace pentru unul sau da RESTITUIRE MINUS COSTUL DE TRANSPORT maritim! 2.Taxele de transport sunt nerambursabile.Următoarele orientări pentru transport gratuit: Clienții primesc transport gratuit va fi creditat prețul integral de achiziție a tuturor produselor returnate dacă întreaga lor ordine este returnat pentru o rambursare. 3.Trebuie să contactați cu noi, înainte de a returna produsul înapoi, și nu vom rambursa costurile de transport și nu vor să plătească pentru costul de transport maritim înapoi la noi, cu excepția cazului probleme este cauzată de magazinul nostru!Rambursare: Clienții returnarea produselor se poate aștepta să fie rambursate în metoda în care au plătit în termen de 7-15 zile lucrătoare după ce am primit a se întoarce.

despre noi:

Zhuhai QSY Rainbow technology Co., Ltd.este situat în provincia Guangdong Zhuhai Xiangzhou district.Infiintata in Martie 2014, este o imprimanta consumabile R & D, producție și vânzări în una dintre puterea globală a întreprinderilor inovatoare, vânzări anuale de 10 milioane de euro.

Compania a "crea un share, win-win viitor" filosofia de afaceri, de management al întreprinderii moderne mod, de a promova verde mediu ecologic și dezvoltarea durabilă.Compania are o industrie de lider la nivel de echipa de R & D, cu activități independente de cercetare și dezvoltare de tehnologie de bază și drepturile de proprietate intelectuală, avansate de tehnologie de produs, randamentul este mult mai mare decât nivelul din aceeași industrie.

Compania a stabilit relații de cooperare strategică cu interne și externe întreprinderi bine-cunoscut, a acumulat cel mai bun client de resurse.Compania se angajează să fin de management, introducerea unui număr de management, cercetare și dezvoltare și marketing de high-end talent, managementul în industria de același nivel de lider.vom continua să se concentreze pe client a cererii de inovare continuă, deschisă cooperării cu partenerii, angajamentul de a furniza clienților cu sistematică a soluțiilor, produselor și serviciilor, pentru a crea maxim de valoare pentru clienți.

Plata:

Pentru mai multe informații, Pls nu se referă direct la: sau

- Ajuta - centrul de Ajutor (dreapta sus pe site-ul) 2. Pls face plata integrală în termen de 5 zile de la plasarea comenzii 3. Pls asigurați-vă că ați citit caietul de sarcini al produsului inainte de a cumpara și dacă aveți îndoieli, pls nu ezitați să ne contactați viaTradeManager/Conversații/Pentru Mesaje

Numărul De Model Pentru kodak 30Caracteristică CompatibilNume De Brand CMYK CONSUMABILETip Compatibil Cartuș De CernealăColorate DaCartuș de Stare PlinTermen De Valabilitate 24 LuniPachetul Include 1Black + 1Tri-culoareAmbalarea În Vrac DaAmbalare pungă de plastic sigilată + cutie de cartonculoare C, M, Y, KCompatibil pentru C100 C110 C115 C300 C310 C315 C330 C360Hero1.2 Hero2.2 Hero3.2 Hero4.2 Hero 3. 2100 2150 2170 ALL-In-One Erou 3.1 5.1Compatibil Marca Canon LBP

Etichete: lua module, creatorul scanner, ssd xray disc, kodak usb, ds3231mz, roller cerneală cartuș, figurine migos, kodak sd, cartuș de kodak, kodak.

Scrie o recenzie

Rating