XRK DA50 HiFi Clasa d Audio Digital Stereo Amplificator de Putere TPA3123 Avansate 25W+25W Mini Acasă amplificatoare audio

Disponibilitate: In stoc

SKU: n34

136.38lei

XRK DA50 HiFi Clasa d Audio Digital Stereo Amplificator de Putere TPA3123 Avansate 25W+25W Mini Home audio amp

Contactați-ne:

* Dacă aveți orice cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul moment,ne va ajuta și pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore.

* Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

* Servicii de garanție sunt pentru înlocuiri numai,orice problemă, vă rugăm să ne e-mail frist,vom accepta sfătui & cerere.

Plata:

1. Putem accepta T/T ,Escrow și Western Union și Money Order,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur.Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport:

1. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Rambursare:

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu, se poate returna.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Feadback:

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Numărul De Model DA50Putere Maximă Per Canal 25WPachet Dasemnal intput RCA-auriu placat cu lotus intrareculoare negruAlimentare DC 12-24VCanale 2 (2.0)Tip Acasă AmplificatorPutere de ieșire 25W+25WNume De Brand XRKSemnalul de ieșire 4 linie de semnal de ieșire

Etichete: TPA3123D2, player sacd, 2 amplificator hifi, 5w clasa d, fi amplificator hifi, amplifi audio, sacd, dac hifi, pa amplificator, amplifi.

Scrie o recenzie

Rating