Caz pentru Ozobot Evo App Conectat Codificare Robot - se Potriveste Cablu de Încărcare USB / playfield / Piele / 4 Cod Culoare Markeri (singurul caz)

Disponibilitate: In stoc

SKU: n389

50.55lei 40.45lei

Caz pentru Ozobot Evo App Conectat Codificare Robot - se Potriveste Cablu de Încărcare USB / playfield / Piele / 4 Cod Culoare Markeri (singurul caz)

Descriere: Această Primă de Greu EVA Caz este Puternic, Durabil și Oferă cel mai Înalt Nivel de Protecție Împotriva Elementelor, Păstrând pentru Ozobot Evo App și Sigur, Oriunde te duci. Caracteristică: 1. Se POTRIVESC PERFECT: Am conceput special cazul pentru a se potrivi Ozobot Evo App Conectat Codificare Robot ( se Potrivește un plin de robotică kit ). 2. 100% în condiții de SIGURANȚĂ: calitate Greu EVA material este Semi-impermeabil, rezistent la Șocuri și Durabil pentru a proteja Robot de impact și stropi. 3. UȘOR DE TRANSPORTAT: Acest caz greu pentru Robot este ușor și compact pentru a se potrivi in geanta, rucsac sau depozitare și convenabil pentru a lua oriunde. 4. DESIGN CONVENABIL: mână de Echilibru curea pentru portabilitate, design Interior perfect pentru un plin de robotică kit, Buna, dar puternic de 360 de grade cu fermoar pentru ușor de Deschidere și de Închidere. 5. Culoare: Negru 6. Dimensiune: 210*150*60mm 7. Net greutate: 195g Pachetul include:

1* EVA Caz pentru Ozobot Evo App (Notă: Nu Ozobot Evo App și accesorii)

Stil Rezistent La Șocuri Sac PortabilCaracteristică Specială Rezistent la apa,Grele de Protecție,Anti-knockSKU ZP-190328002Greutate 195gCaracteristică Portabil de Moda Lumină și Mare Caz de ProtecțieDimensiune 210*150*60mmTip De Element ShellPachet NoMaterial EVACaracteristici Pentru Ozobot Evo App SacNumărul De Model Caz pentru Ozobot Evo AppCompatibil Caz pentru Ozobot Evo App Conectat Codificare Robotculoare negru

Etichete: robot, cablu număr, micro pic robot, indicator de baterie rc, markerul de sârmă, lancer evo 2, culoare sârmă ambarcațiuni, cititor de cod de avansate, tricou disco, cablu marker.

Scrie o recenzie

Rating