Tesla Android 10 Pentru Lincoln MKZ MKX Continental PX6 stereo receptor Radio Auto 2013+ GPS Auto Navigatie Multimedia Player IPS

Disponibilitate: In stoc

SKU: n427

4 414.85lei 3 178.70lei

10.4" marele ecran Tesla Stil Android 10.0 GPS Auto Navigatie radio stereo Capul Unitate Multimedia Player Auto Radio

Se potrivesc Pentru Lincoln MKZ MKX 2013+

Configurare Produs:

Construit în DSP, 10.4 inch IPS Ecran Tactil, PX6 CPU: 1.Android 10.0 Sistem, 1G RAM + 16G ROM 2.Android 10.0 Sistem, 2G RAM + ROM 32G; 3.Android 10.0 Sistem, 4G RAM + 64G ROM

Build-in DSP

1.Construi în DSP poate îmbunătăți audio de a spori calitatea sunetului,suport sunet surround 3D ca un chip de a construi în această unitate. 2.Cu construi digital siganal profesor(dsp) ,vă puteți bucura de sunet de înaltă fidelitate și calitate, cu mașina noastră stereo,highter atunci calitatea peer mașină nivel,alegerea finală a enthusiassts

Caracteristici:

1.Built-in GPS 2.Suport 70+ limba 3.Supprot Control Vocal 4.Suport Wi-Fi, 3G / 4G internet 5.Suport HD film și radio tuner 6.Suport Original Volan Controlul 7.Lucrul cu camera video frontală și camera reverse 8.Suport OBD: diagnostica masina ta oricând statutul 9.Suport mirror link: orice conținut de pe smartphone Android sau IOS poate fi reflectat pe acest ecran de unitate 10.Suport TPMS(Nevoie pentru a cumpara TPMS separat): pot afișa temperatura și presiunea în anvelope cu mare precizie pentru a monitoriza 4 anvelope de pe ecran pentru conducere în condiții de siguranță.

Atenție:

1. Produsul nostru este compatibil pentru aer conditionat(indiferent automat de aer condiționat sau aer condiționat manual).După instalare, puteți opera aparatul de aer condiționat de pe ecran; 2. Suport inversa aparat de fotografiat și de 360 de grade camera; 3. Suport SYNC2 și SYNC3;

Despre instrucțiunile de instalare:

E un plug-and-play, dar vă recomandăm să găsiți un profesionist local de instalare inginer sau o masina O&V store pentru a instala echipamentul în mașină astfel încât să puteți evita deteriorarea tabloul de bord și gazdă în sine.Desigur, dacă aveți nevoie de orice sprijin, ești liber să ne contactați.

FAQ:

1.Am nevoie pentru a cumpara orice fir adaptor sau orice accesorii pentru ea?Nu, șeful unității pentru a obține originalul cablajului și plug - and-play cabluri, nu este nevoie pentru a cumpara orice accesorii sau componente pentru a profita de toate caracteristicile pentru a lucra. 2.Am nevoie de cadru pentru a-l instalați?Nu, Acest produs este usor de instalat, se va potrivi masina ta perfect, nu este nevoie să taie tabloul de bord și nu au nevoie de orice cadru. 3. Este acolo orice alte accesorii în magazin, care lucra împreună cu acest produs perfect?Da, următorul text este o scanare de unele accesorii, există mai multe accesorii funcționale în magazin, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos în magazin pentru a naviga.

Dacă tabloul de bord masina ta este la fel ca în imaginea de mai jos, puteți achiziționa acest modle

Bluetooth 5.0 :

Fără Pierderi De Calitate A Sunetului

Acces la agenda telefonică apel logsearch contracte cu coama sau membri ai face hands free apeluri de afișare apeluri nepreluate personalizate asocierea de cod și de a asculta muzică Bluetooth.

Cel mai nou android 10.0 sistem

Special UI poate distinge de la universal UI, ușor de a atinge UI design permite șoferului să opereze aparatul cu ușurință și confort pe drum.

NAVIGARE GPS și Suport 3D hartă

Cele mai recente hărți de date pentru 45 de Est și țările Vest-Europene și bază de Date POI.Notă: Avem, de asemenea, GPS-ul pentru statele UNITE ale americii, Canada, Israel, Australia,Noua Zeelandă, emiratele arabe unite și Țări din Africa.

Volan Control :

Compatibil cu cele mai multe volan funcții de control.Ușor pentru a comuta melodii, canal și reglați volumul o mai sigură și mai plăcută călătorie.

UTILIZAREA ROCKCHIP PX6

Utilizarea profesională a rockchip spori foarte mult viteza este mai rapid și mai stabil.

Radio (Construi RDS)

Radio de înaltă calitate IC pentru mai bine AM/FM/RDS recepție vă va oferi minunat audio-experiență de radio.

Opțional :

1.Suport DVR Funcția :Suport DVR pentru față,se va lasa călătoria mai multă siguranță. 2.Sprijin Extern DAB Receptor (Opera de Toush Screen) 3.Suport OBD TPMS, După instalarea tpms, puteți verifica presiunea în anvelope de masina pe produsul nostru ecran. 4.Suport TV:puteți suport DVB-T2/ISDB-T,cu DVB-T2/ISDB-T box și conector,puteți opera pe DVD auto ecran 5.Suport spate vedere aparat de fotografiat,atunci când mers înapoi mașina va funcționa în mod automat,se poate afișa, a-l urmări.

Lucrul cu camera frontală

Față aparat de fotografiat usb cu procesare digitală a semnalului procesor de imagine instalat camera puteți controla dvr-ul pe ecran.

Radio (Construi RDS)

Radio de înaltă calitate IC pentru mai bine AM/FM/RDS recepție vă va oferi minunat audio-experiență de radio.

TPMS și sprijin OBD :

Poate afișa temperatura și presiunea în anvelope

Filme HD și suport TV extern

1024*600 de înaltă densitate de pixeli extraordinar de vibrante și efecte vizuale în timp ce ecranul tactil oferă o extrem de fluid și tuitive funcționare

Lucrul cu camera retrovizoare

atunci când mers înapoi mașina va funcționa în mod automat,se poate afișa, a-l urmări.

Volan funcția Încă mai funcționează după instalareradio auto gpsDin Unul DinMasina jucător de radio Pentru Lincoln MKZ MKX 2013+CPU PX6Masina dvd player Pentru Lincoln MKZ MKX 2013+TF/Micro SD Slot 2Senzor de parcare Suport, arată pe ecranDimensiunea De Afișare 10.4"Origine NC(de Origine)Max De Memorie Extern 128GCaracteristici Speciale TVAfară De Putere 4*50WCaracteristică Specială Suport Can-BusPlasarea Masina Consolacarplay BUILD-IN CARPLAYSistemul De Operare Android OS 10.0Articol Greutate 5kgTensiune 12VTip De Material ABSROM 64GRezoluție 1280*720Interfață RCALimba OSD VietnamezăAndroid 10.0 16G / 32G / 64GBMass-Media Digitale Format JPEGRAM 4GPentru Autovehicule Marca/Model FORDCertificare CENume De Brand AotsrWifi Suportmașină de unitate pentru Pentru Lincoln MKZ MKX 2013+Element Dimensiune 10.4 inchmașină de unitate pentru multimedia Pentru Lincoln MKZ MKX 2013+Numele Modelului HY

Etichete: 3 model, android px6, att telefoane, bt sport iptv, continental anvelope, 10 inch android radio, can bus pentru honda, mkz, bmw f10 radio, ldoing px6 android 10.

Scrie o recenzie

Rating