Auto-assemblable Rama din Lemn Natural Pentru Panza Pictura Imagine Fabrica Oferi DIY Fotografii de Perete Postere Cuadros Cadru de Lemn

Disponibilitate: In stoc

SKU: n430

56.90lei 34.14lei

Asamblare pas:

Pasul 1: Pe rândul său, pictura, și de a folosi stilou marca de lemn poziția pe tablou.vă rugăm să asigurați-vă că lemnul unghiul cu care se confruntă unghi și apoi pe partea îngustă de groove spre interior.asigurați-vă că lemnul margine și pictura marginea coincide reciproc, acest lucru este foarte important.Pasul 2: vă rugăm să folosiți caseta fixe lemn pe poziția corectă.Pasul 3: vă rugăm să rip off dublu bandă adezivă, unul câte unul, apoi a ridicat din lemn asigurați-vă că pictura unghi prinse între lemn unghi.apăsați pe lemn pentru a fi mai fix.Pasul 4: introduceți "U" unghii în colțul din lemn.Pasul 5: introduceti cardul de bord la echilibru cadru.Pasul 6: Pentru mai multe operațiune specifică, vă rugăm să urmăriți video.

NOTĂ:

1. Asigurați-vă că pictura cu 3cm edge plus, adica panza dimensiune ar trebui să mai mult de rama de lemn dimensiuni 6cm, cel puțin. 2. Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni, va rugam sa ne contect la comanda orice dimensiune. 3. Aceasta este numai din lemn rama fără tablou.

Dacă doriți o dimensiune mai mare, va rugam sa ne contect.

Din cauza la o limitare dimensiune de companie de logistica, single-sided dimensiune nu poate depăși 90cm.Dacă aveți nevoie de o dimensiune mai mare, vă recomandăm o dimensiune mică pentru tine de a asambla într-o dimensiune mare.Figura de mai jos este un exemplu de:

Lista de pachete :

1. Patru benzi de lemn (brad, dublu-adeziva, din lamele de lemn dimensiune: 1.3 cm*3 cm* lungime); 2. Patru inserții; 3. Patru Colț cuie; 4. Doi pereți fără cuie. 5. Unul negru suspendare și două șuruburi mici.

Ce trebuie să știți mai mult:

Punctul de asamblare: 1) Pre-calibra poziția de lemn bandă pe partea din spate a pânză (marginile de arc se confruntă spre interior, care este, trage inima), și lipiți-l o dată pentru a se evita dărâmarea re-lipirea. 2) După rama este asamblat.Folosiți-vă palmele pentru a freca înainte și înapoi pe cele patru laturi ale cadrului, astfel încât panza se potriveste perfect pe cele patru laturi; apoi partea din spate insertii. 3) Instalați patru prize, utilizați chiar vigoare, nu muri, astfel încât să nu deteriora panza.Alte detalii de asamblare:

Fabrica de detaliu:

Tot pachetul va fi livrat cu Număr de urmărire în 1~3 zile lucratoare (Scurt timp de manipulare și transport gratuit), ePacket și China post air mail nostru este implicit de servicii, vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei livrare expres.Notă: - Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda; - La livrare de așteptat datat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, este posibil să dureze un pic mai mult pentru a primi pachetul, vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde scopul de protecție; Dacă aveți orice altceva cerință, vă rugăm să ne spuneți! 1 Feedback-ul Pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul. 2 vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 începe) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi!Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.Rating negativ nu poate rezolva orice probleme.

culoare woodyDe Înaltă Calitate Mai Ieftin Prețcu picture card NoDimensiune Normal sizes and customizable sizesStil ModernGreutate 160 grame pe metru de lemnPachetul de incluziune Benzi de lemn si accesoriiForma DreptunghiAssembleable Dautilitatea încadrată pentru fotografii, tablouri canvas si postereLemn de grosime a benzii 3cmTip Pictura CadruMaterial LemnTip Ambalaj Multi-cadruNumărul De Model f01Dimensiune Particularizată contactați-mă

Etichete: trece rama foto, rama foto de perete, 40x50 cadru, rama rame 40x50, 4 cm din lemn, rama foto, piața rama foto colaj, decor cadru de lemn, poster de perete, poza rășină cadru de lemn.

Pasha Kazn 2020-08-18

Excellent..

Garycruz490 2020-10-26

Great product for a small amount of money! Item is exactly as described and good quality. Very fast shipment and good communication with the seller. Professional service store!

Scrie o recenzie

Rating