Multi Bucăți Mandala Dotting Tools pentru Pictura Pietre Acrilice Tije Dublă față-Verso Dotting Tools Mandala Șabloane meșteșugul Kit

Disponibilitate: In stoc

SKU: n485

49.99lei 34.01lei

Material: Acril, otel inoxidabil, plastic

Număr de bucăți: 16PCS, 19PCS, 26PCS, 32PCS, 33PCS, 35PCS, 38PCS

Caracteristici:

1. Profesionale mandala pictura kit.Fiecare frumos cu cap plat acrilice pen este o reducere de precizie și nu are margini ascuțite.Convenabil pentru rock de artă și cusătură de fuziune.În față-verso de distribuire instrument este proiectat pentru mersul pe jos și periaj.Diverse modele mandala.

2. Aceste instrumente pot ajuta să atragă și de a crea incredibile mandala opere de artă pe o stâncă, hârtie, pânză întinsă, țesături, metal, mobilier, și arta de perete.

3. Realizate din materiale refolosibile, cu măiestrie.Fiecare punct stilou are o suprafață netedă, care este foarte potrivit pentru stippling.Din oțel inoxidabil pix este antivegetative și anti-rugina.Ușor de curățat cu o cârpă umedă.Usoare si portabile.

4. Potrivit pentru rock pictura, arta unghiilor sau decor, făcându-punct modele și orice alte meserii, potrivit pentru profesioniști și utilizarea de familie.

5. Ideal starter kit pentru pictura mandala.Acesta poate fi folosit ca un exercițiu de meditație și este un instrument pentru terapie sau pur și simplu relaxare.

Pachetul inclus:

16PCS/19PCS/26PCS/32PCS/33PCS/35PCS/38PCS * Mandala Dotting Tools

Caracteristică 3 Mandala ȘabloaneCaracteristica 5 Tije AcriliceSetați Tipul DaNumărul De Model Mandala Dotting ToolsCaracteristică 6 DIY Arta de Artizanat tool kitCaracteristică 4 Față-Verso Dotting ToolsTip de en-Gros NoMaterial MetalCaracteristică 2 Pictura Pe PietreOrigine NC(de Origine)Caracteristică 1 Mandala Dotting Tools

Etichete: set de arta, glonțul jurnalul notebook, simplu mandala art, ușa mandala, dot mandala, lumanare de plante, mandala instrument, aisha, matrita, ornament ceramic.

Hozeaika 2020-09-20

I don't accept the product.

Scrie o recenzie

Rating