TWS Bluetooth Căști 5.1 4200mAh de Încărcare Cutie Căști fără Fir 9D Stereo Sport rezistent la apa Căști Căști Cu Microfon

Disponibilitate: In stoc

SKU: n49

99.94lei 70.96lei

4200mAh Putere Banca

2 fast ieșire porturi de încărcare, care poate încărca 2 dispozitive în același timp.Echipat cu 5V/3.0 O încărcare rapidă, asigurând o încărcare rapidă pentru fiecare dispozitiv.

Conexiune Instant

Bluetooth pavilioane sunt rapid și ușor de pereche.Doar deschide caz de încărcare și pavilioane wireless se va aprinde, se va porni și se reconectează automat la ultimul dispozitiv.

Capacitate Mare De Încărcare Cabină

Poate fi folosit pentru casti cutie de depozitare încărcare pentru căști/ telefon mobil.Ca un suport pentru telefonul mobil.

Putere LED Display

Pavilioane Wireless caz cu un LED de putere de afișare, rezolva în mod eficient jena de ghicitul putere, deschide și închide cazul poate arăta în mod clar puterea rămasă.

Sunet Hi-fi Stereo de Calitate

Acesta oferă un adevărat autentic sunet și bas puternic performanta cu 8 mm dimensiuni mari speaker driver.

Bluetooth 5.1 Tehnologie

Căști fără fir, utilizați cele mai avansate Bluetooth 5.1 tehnologie.Cu un Bluetooth raza de 15m-20m, are impresionant de stabilitate superioară și o conexiune buna de semnal.

Automat, Automat conectat

Tws bluetooth pavilioane poate în mod automat de putere pe și asociat atunci când este scos de încărcare cutie, ai nevoie doar pentru a selecta de la dispozitivul dvs. pentru a activa conexiunea Bluetooth de la prima utilizare.

Compatibilitate Mare

Compatibil cu diverse dispozitive Bluetooth, inclusiv telefoane mobile, tablete, laptop-uri, calculatoare, și TV.

Stereo Modul De Apel

Acesta dispune de stereo suna mod care să asigure un mod clar și de înaltă calitate, de conservare, atât pentru receptor și apelantului.Nu latență, statice, sunet și zgomot în timpul unui apel telefonic, e ca fata-fata vorbesc.

Funcția Operațională Upgrade

O singură atingere toswitch melodia următoare/anterioară și volum adjustmentwake până asistent.

Convenabil Touch Control

Puteți apăsa pur și simplu căștile interne pentru a sări peste melodii, regla volumul, redare/pauză muzică, răspuns/hang-up apeluri, activați asistent de voce, și mult mai mult - toate, fără a lua telefonul din buzunar, astfel încât vă puteți bucura de confortul de viață.

La Un Pas De Asociere

Iau 2 seturi de căști de încărcare cutie Se va conecta între ele în mod automat atunci doar un pas de a intra cu ușurință telefonul mobil setare Bluetooth pentru a asocia căștile interne.

Rezistent la apa IPX7

Este potrivit pentru sport, pentru a preveni apa.Ideal pentru transpirație în sala de gimnastică.

Design Ergonomic

Utilizați design ergonomic cu gel-silicon flexibil earcaps pentru a asigura căștile se potrivesc confortabil în urechi.

Ușor pentru a Reseta

Apăsați și țineți apăsat ambele pavilioane pentru 5 secunde, în caz de încărcare pentru a șterge dispozitive împerecheate.Vă rugăm să asigurați-vă că funcția Bluetooth în aparatul este oprit.

LED-uri de Afișare a Bateriei

Suport pentru a încărca complet pavilioane de 8 ori.3 baterie de indicatori arată capacitatea rămasă a bateriei.

Acces rapid la Siri

Pur și simplu triple-touch, fie earbud pentru a activa asistentul vocal, cum ar fi Siri, Google asistent.Ajutor gratuit mâinile tale în timpul sport.

Captivantă Experiență De Voce

De anulare a zgomotului căști făcut cu CVC 8. 0 tehnologie, built-in microfon, vei experimenta o lume cu totul nouă de apeluri extrem de clare.

Partaja cu Alte

Ai două căști separat în fapt.Puteți utiliza modul stereo, de a le asocia cu telefonul și să dea o cască pentru iubitul tau/familie/prieten, continuă celălalt în propria ureche, apoi să-și împărtășească fericirea cu ei.

Exclusiv Sunet De Calitate

Wireless sport pavilioane livra stabil de transmitere a semnalului și un sunet incredibil de calitate cu cristal înalte clare.Bucurați-vă de muzică oriunde, chiar și într-un mediu puternic.

Ceea Ce Veți Obține

2 x Căști Bluetooth 1 x Magnetice Caz de Încărcare 1 x USB Cablu de Încărcare 3 x Pereche de Tampoane pentru Urechi 1 x Manual de Utilizare

Impedanța până la 32 ΩCodecs NICI unulComunicare Wireless+CabluSensibilitatea 23dBCaracteristici Google Asistent SuportCaracteristica 5 bluetooth casti wireless cu microfonOrigine NC(de Origine)Numărul De Șoferi 2Certificare CEActivă A Zgomotului De Fond DaPlug Type NICI unulNumărul De Model Rezistent La Apa PavilioaneMagnet Tip AlteRezistent la apa DaButon De Control NoVocalism Principiu DinamicCaracteristica de 10 wireless căști de anulare a zgomotuluiDriver Diametru 8mmCaracteristică 4 în ureche căști fără fir bluetooth miniSprijin APP NoCaracteristică 8 wireless usb căști cu microfonÎncărcare Bin Baterie 4200mahCupelor De Tip Semi-deschisCăști Tampoane De Material SiliconCaracteristică 3 în ureche căști fără fir bluetooth sportC Încărcare Bin Baterie 2600mahConectori USBControl Al Volumului DaCaracteristică 1 Căști Fără Fir BluetoothDropshipping&Wholesalses SuportMetoda De Încărcare Caz de încărcareCaracteristică 6 căști fără fir bluetooth muzicaEste wireless DaNume De Brand SmarcentRăspuns În Frecvență Gama 20 - 20000HzCaracteristica 7 Casti Wireless cu microfonDistorsiune Armonică Totală 1%Caracteristică 2 în ureche căști fără fir bluetoothSuport Card De Memorie NoVersiune Bluetooth 5.1Cu Microfon DaTip Wireless BluetoothLista De Pachete Inlocuit Set TampoaneFuncția SportCaracteristică 9 căști fără fir bluetooth muzicaStil In-Ear

Etichete: aer bods pro, caz tw, fone gt1, airpod zgomot, la u, lenovo lp1, bluetooth rezistent la apa, căștile se potrivesc, bluetooth inear, pitster pro.

Scrie o recenzie

Rating