Pentru Xiaomi Mi de Caz 11,Xundd Telefon Mobil Caz-cu Airbag Tehnologie,rezistent la Șocuri Ecran Capac de Protecție Pentru Mi 11 5G Caz

Disponibilitate: In stoc

SKU: n514

68.11lei 33.37lei

Pecification de Caz

●Compatibilitate Rezistent la șocuri caz special conceput pentru a proteja Xiaomi Mi 11. ●Airbag tehnologie XUNDD built-in protecția airbag perne marginile exterioare ale telefonului, protejandu-l de căderi accidentale și șocuri. ●Camera îmbunătățită și de protecție a ecranului 8 mm-margini ridicate pentru a evita telefonului prețios lentila camerei, și ecran, de la obtinerea zgâriat cu ușurință. ●Decupaj precis caz Asta precis a făcut caz de protecție telefon permite o utilizare ușoară a telefonului butoane, aparate de fotografiat, și porturi. ●Materiale de înaltă calitate Carcasa telefonului este confectionata din import material acrilic care previne rapid aspectul de amprenta semne și modificări de culoare.

Amintindu-Amabilitate

Acest link doar de vânzare caz pentru Xiaomi Mi 11.

Built-in tehnologia airbag

Nimeni nu înțelege importanța și valoarea de telefon mai bine decât XUNDD.De aceea ne-am echipat nostru antișoc cazuri cu state-of-the-art airbag tehnologie de protecție.Bucurați-vă de puternic Km 11 smartphone știind că este protejat împotriva picături accidentale și a efectelor.

Calitatea Dovada: SGS Antidrop Certificare Dovedește Noastre de Calitate

Toate-rotund de protecție

Airbag tehnologie este asociat cu 0.8 mm, margini ridicate, care oferă o mare nevoie de protecție pentru Mi 11 Telefonului camere video și ecranul de zgârieturi.Pentru a obtine un plus de pace de minte atunci când plasarea telefonului pe diferite suprafete, cum ar fi un birou sau o mănușă de box.

Materiale de înaltă calitate

Flexibil și moale de construcție este o plăcere pentru mână.XUNDD e ușor și subțire design oferă un scut de securitate, care va trece neobservat în buzunar sau în geantă.Sa importate material acrilic, de asemenea, oferă o durată de viață mai lungă și mai curat uite prin prevenirea rapid aspectul de amprenta marchează și un gălbuie ton de plastic ieftin de degradare.

Subțire& Lightweigt

La fel de subtire ca telefonul original,mai convenabil de a transporta .

Ultra-precise de design

În mod riguros cut-out găuri, forme, și caneluri asigura acest caz nu interferează cu funcționalitatea telefonului.De exemplu, nu va trebui să scoateți caz, de fiecare dată când aveți nevoie să conectați încărcătorul sau doresc să se bucure pe deplin de o calitate remarcabila a sunetului din boxe.

Mat Design

Anti-Fingerprint Design Ține telefonul Curat

Afișare Produs

Pachetul De Afișare

Caracteristică 1 Airbag Pentru Protecția Designculoare negruCaracteristică 3 Ecran și Camero Protecția DesignOrigine NC(de Origine)Pentru Xiaomi mi 11Caracteristici Airbag Bara De Protecție CazNume De Brand xunddTransport În termen de 24 de oreCertificare Certificare SGSCaracteristică 2 Stilul De AfaceriCompatibil Marca XiaomiTip Pe jumătate înfășurat CazDropshipping DaCaracteristică 4 accesorii pentru telefoane mobileDesign Transparent

Etichete: caz iphon xr, oficial xiaomi, caz sapa 10, xiaomi mi 10t caz, caz xiaomi red mi note 8t, mi 10 12gb, micky xiaomi mi 9t, mi10pro, capac redmim nota 9 pro, xiaomi mi.

Sasha Yermak 2021-01-27

la funda queda perfecta, es de muy buena calidad, mucho mejor que la original y protege muy bien el teléfono. estoy muy contento con mi compra y más aún con la rapidez del envío me llegó en menos de dos semanas a México y el vendedor es muy amable. totalmente recomendable

Vampire Hunter 777 2021-02-03

The order came very quickly, thank you!

Scrie o recenzie

Rating