Unghi De 45 De Grade Marker Gabaritul Liniei Scriber Pen Center Finder Aluminiu Unghi Drept Pătrat Linia De Centru De Prelucrare A Lemnului Instrumente De Desen

Disponibilitate: In stoc

SKU: n627

100.80lei 71.56lei

Unghi De 45 De Grade Marker Gabaritul Liniei Scriber Pen Center Finder Aluminiu Unghi Drept Pătrat Linia De Centru De Prelucrare A Lemnului Instrumente De Desen Caracteristici:

Potrivit pentru fixarea pe toate tipurile de dimensiuni mici pătrate și rotunde de materiale, etc. Permite precisă și rapidă desen centrala (45° linie).

de fabricație de precizie, de asigurare a calității, scară precisă, ușor de operat

Alege premium material de aliaj de aluminiu cu suprafata excelenta oxidare tratament, care are o mare performanta privind rezistenta la coroziune, rezistenta la uzura si durabilitate.

Trage două linii în mod arbitrar pentru a localiza centrul cercului, care vă permit să trage cu ușurință centrala, foarte exacte și precise.

Desenați linia de centru al cercului cu ușurință pentru cilindru.Marcaje sunt metrice în caietul de sarcini.

Pachet:

1 x Ecartament

Utilizare pentru Prelucrarea Lemnului Instrumente De DesenNume De Brand ZincnanaMaterial AluminiuTip Prelucrarea lemnuluiDIY Consumabile Instalatii sanitareNumărul De Model CAN0063Numele Unghiul Marker EcartamentDimensiune As the Picture showculoare rosu / albastru

Etichete: instrumentul marcaj, raportor lemn, centrul de instrument, centrul finder, key finder, gauge instrument, scriber oțel, 45 unghi, De 45 de grade, runda center finder.

Karadasseyit 2020-12-17

Good tool. Excellent workmanship and precision

Scrie o recenzie

Rating