Din Oțel Inoxidabil Sirop De Zahăr Raft Desktop Sirop De Afișare Bucătărie Călcat Raft De Depozitare Pentru Magazin De Cafea Acasă

Disponibilitate: In stoc

SKU: n651

167.24lei 103.69lei

Din Oțel inoxidabil Sirop de Zahăr Raft Desktop Sirop de Afișare Bucătărie Călcat Raft de Depozitare pentru Magazin de Cafea Acasă

Descriere

Nu este suficient spațiu pentru sticle de sirop?Acest organizator poate stoca până la 4 sticle pentru o mai clară contor de top.La raft de sârmă permite să vizualizați cu ușurință toate dvs. de sticle.Ceea ce face simplu pentru tine de a alege sticla de alegerea ta.Cu el puteți obține o imagine completă de accesorii și le-a pus la îndemâna ta.

Caracteristici

- Culoare: Alb.

- Material: otel Inoxidabil.

- Dimensiune: 42.7 x 33 x 7cm.

- Realizat din material durabil, de lungă durată stailess de oțel, subțire cadru de sârmă optimizează spațiul.

- Inclinat profil face ca fiecare sticla de ușor de a ajunge, creând mai mult spațiu aglomerat în dulapuri și cămări cu acest organizator funcțional.

- Perfect pentru organizarea de sirop de sticle, sticle de vin, sos de sticle și mai mult.

- Mare pentru cafea magazine și cafenele.

- Curățarea element poate fi o briza.Pur și simplu ștergeți suprafața cu o cârpă umedă.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

1 x raft de depozitare

Nume De Brand OUNONAMaterial Metal

Etichete: audi a4 pantaloni, monin, audi a4 transponder, espresso de călătorie, Cafea Rack, jarra servir cafe, cafea camion, monin pompa, sirop de cafea, ceașcă de cafea de afișare.

Scrie o recenzie

Rating