WiFi Inteligent Lumina Comutator de Perete Priza Buton DE UE de Viață Inteligentă Tuya fără Fir Control de la Distanță de Lucru cu Alexa de Start Google

Disponibilitate: In stoc

SKU: n662

42.53lei 25.53lei

Notă:în mod Liber meci cu 1 Banda întrerupătorul sau priza opțional,împreună cu o singura Banda 2 panou de perete pentru instalarea de propria nevoie.

1/2/3 Gasca WiFi Inteligent Buton Comuta Soclu DE UE Detasabila Orizontale de Viață Inteligentă Tuya Lucra cu Alexa de Start Google

De MoesHouse

Caracteristici Produs:

1.WiFi Nou Update DIY Buton Comuta cu Soclu: Detașabil și detașabile din placă de perete cu 1/2/3Gang întrerupător și priză opțional,furnizarea de acasă inteligent cu mult mai mult confort și alegeri cu o singură placă de perete.Înlocui cu ușurință original întrerupătorul sau priza cu cea pe care o preferați și nu mai trebuie să cumpere o altă placă de perete.Doar o placa de perete este suficient pentru 1/2/3 Gasca întrerupător și priză.Pentru a asambla în mod liber și se potrivesc orice două într-o singură placă de perete de modul în care vă place.Bucurați-vă de caracteristica DIY la fel de mult ca tine poate.

2. Control de Oriunde : noul smart buton comuta cu priza funcționează cu Viață Inteligentă/Tuya aplicație inteligent care vă ajută să vă conectați telefonul inteligent întrerupător și priză într-o singură placă de perete pentru casa ta, 2.4 Ghz Wi-Fi gratuit.Puteți controla de la distanță oricare dintre aceste intrerupatoare sau prize de oriunde doriți cu cea a pp.

3. Timer si Programarea: Transforma dispozitivele conectate pe și de pe cel desemnat de ori.Program camera de zi lumină pentru a porni în dimineața sau programul pentru copii lampă pentru a opri pentru a lasa sa stiu e ora de culcare pentru propria nevoie.Instala și inteligent setați cronometrul pentru două într-o singură placă de perete separat.

4. Hands-free Control Vocal : smart buton comuta precum și soclu, este compatibil cu Alexa, Google Acasă și IFTTT dispozitive acceptate pentru ușor de control vocal.Eliberați-vă mâinile oricând ai nevoie și controla cu ușurință-le cu diferite set de comenzi în avans.

5. De Control cu o singură Aplicație: Smart Viata/Tuya inteligent app funcționează cu o mulțime de dispozitive inteligente de origine, pentru a permite un control facil al casa ta de la orice dispozitiv Android sau iOS.Nu Hub Este Necesar .Și chiar și bucurați-vă dispozitivul funcție de cota de la membrii familiei pentru a controla toate switch-uri împreună.

Parametru:

Comutator WiFi

Tensiune de lucru:AC 110-240V(50/60Hz)

Sarcină Normală Putere: ≤ 800 W

O utput:1 0 a(Max)

M aximum pere putere: 1100 W

W ireless Protocol:WiFi 2.4 GHz

Standard Wireless:IEEE802.11.b/g/n

APP :Smart Life/Tuya

Control Vocal :Alexa/Start Google

WiFi Soclu

Tensiune de lucru:AC 110-240V(50/60Hz)

Sarcină normală Putere: ≤ 3000W

O utput:16A(Max)

M aximum pere putere:3600W

W ireless Protocol:WiFi 2.4 GHz

Standard Wireless:IEEE802.11.b/g/n

APP :Smart Life/Tuya

Control Vocal :Alexa/Start Google

Q&A:

1.Q:Este un hub necesar pentru a conecta comutatorul și soclu?

O:Nu,nu este nevoie de un hub.

2.Q:functioneaza cu Google Acasa?

A:Da,este, de asemenea, compatibile cu Alexa pentru ușor de control vocal.

3.Q:Pot înlocui și instala două prize sau două switch-uri impreuna?

A:desigur, puteți,UE trece și UE soclu sunt capabili să împărtășească o aceeași placă de perete,astfel încât să poate instala două prize sau două switch-uri într-o singură placă de perete ca, în același timp,1/2/3 Gasca opțional pentru a comuta.

4.Q:Pot să-l conecteze la 5G rețea wifi?

O:Nu,smart switch poate lucra doar cu 2.4 GHz wifi protocol.

5.Q:ar Trebui să controleze două separat?

A:Da,aveți nevoie pentru a face independent și setări separate pentru cele două într-o singură placă de perete,dar le controleze într-o singură Aplicație.

Nume De Brand MoesHouseTensiune De Lucru AC 110-240V(50/60Hz)Maxim pere putere 1100W / 3600WIeșire 10A(Max) / 16A(Max)Certificare ceControl vocal alexa/start googleSarcină Normală Putere Mai mică sau egală cu 800W / 3000WCurent 10AGaranție 2 AniTip Comutator Comutator ButonApp Viața inteligentă/TuyaMaterial PlasticProtocolul De Rețea Fără Fir Wifi 2.4 GHzStandard Wireless IEEE802.11.b/g/n

Etichete: pentru acasă, comutator tuya, acasă inteligent, comutator wifi, fondul pentru petrecerea de ziua, ușa tuya inteligent, bluetooth audio comutator de control, moeshouse comutator, sonoff fob, depozit.

Ascheul33 2020-09-08

product looks very good. To bad i had no neutal wire, so it didn;t work out for me.

Markden123 2020-12-12

excellent quality. The switch is packed in a sturdy cardboard box, with clear instructions in English and German.

Olesya 155 2020-12-01

Came in 19 days. To the touch is pleasant, not slippery plastic. Connected with the smart life program quickly and without problems. The LED shines always (even on the off socket) its function performs. The front panel is on magnets.

JoTa4000 2020-11-10

Very good quality fast in shipping

Tylerbarton1997 2020-10-06

Terminal for phase (input and output) and grounding. Grounding must be connected, so the switch is working properly.

Scrie o recenzie

Rating