1 Celula de Încărcare a Bateriei de Litiu 3.7 V-4.2 V CN3791 MPPT Solar Panou Regulatoare Controlere Solare Nouă navă LS AR Instrument

Disponibilitate: In stoc

SKU: n663

32.22lei 24.80lei

Încărcare de administrație caracteristici: 1. High-end tehnologie MPPT solar putere maxima de urmărire de management de încărcare chip, cu un firicel, de curent constant, tensiune constantă de încărcare de management 2. Importate de înaltă frecvență redusă conducție rezistența dublu MOS tub de curent mari, diode, eficient plat inductor de putere, aliaj de sens curent rezistor 3. Partea de jos a mare radiator aluminiu, garanta stabilitatea de curent mare lungime de timp și de muncă 4. De mare viteză și eficient mod de încărcare 5. Dublu indicator de stare de lumină, nu bateria atunci când lumina roșie intermitentă lumină verde în mod normal, lumina roșie în timpul încărcării, oprire automată atunci când plin de lumina verde, în același timp Caietul de sarcini: tensiune de Intrare: 9V/12V tensiune de Ieșire: 3.7 V nominal plin de reziliere tensiune de 4.2 V baterie cu litiu serie de baterie de litiu de management 3 un curent de ieșire: cel mai curgă modul de Conectare: sudare + intrare la anod, IN - intrare catod (SOLAR) PE + bateriei anodice, OUT - baterie catodSize: 4.5x3.1cm/1.77x1.22inch Cantitate: 1 buc Nota: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Caracteristici: Solar maximum power point tracking (MPPT) este de a asigura că intensitatea luminii se schimba, celule fotovoltaice de ieșire de putere maximă, pentru a face utilizarea deplină a energiei solare.În general, trebuie să utilizați un modul de comutare DC - DC converter pentru a realiza MPPT funcție, menține tensiunea de ieșire și curentul de încărcare produs maximiza (de ieșire), se Adoptă modelul de comutare pas-jos DC - DC de conversie modalitate de a realiza funcția de urmărire a punctului maxim de putere de celule fotovoltaice, tensiunea de intrare 9V/12V, foarte potrivit pentru aplicarea de tensiunea de intrare și tensiunea bateriei diferența este mai mare.Vă mulțumesc!Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-4CM diferă datorită măsurare manual, mulțumesc!

Pachetul include: 1 x Baterie Controler Solar

Certificare NICI unulNume De Brand DESCHIDE-SMARTCerere Incarcator ControllerOrigine NC(de Origine)Curent Maxim Alte

Etichete: siguranțe de celule solare, cn3791, solor controler de încărcare, mppt, 24 inch lcd, Mppt 20a, panou solar mppt controler, cn3791 mppt, epever mppt 30, câinele solare.

Scrie o recenzie

Rating