1 Set EQ Preamp Circuit Pentru Bass Pickup Active Cablu Bass Activ Circuitul de Amplificare Bass Chitara Înlocuire circuito bass ativo

Disponibilitate: In stoc

SKU: n681

36.78lei 31.62lei

Stare: Nou

Cantitate: 1 Set

Caracteristici:

Bass: +/-12 db 40Hz

Mijloc: +/-12db 400Hz

Treble: +/- 12 db 4KHz

9v Alimentare 1 Set EQ Preamp Circuit 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la N1r.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe N1r.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Numărul De Model EQ Preamp Circuit Pentru BassTip Cablu Pentru Bass Pickup ActivOrigine NC(de Origine)Cantitatea 1 Set

Etichete: 4 string bass pickup, chitara de lutier instrument, upgrade tub amplificator, bass electr, preamp de bass, chitara bas preamp, metal humbucker pickup, mux chitara amplificator, acoust chitara pickup, mec active de preluare.

Mokinslow 2021-01-13

Very well made, as in the announcement, arrived in 16 days in my city in Duke of Caxias, very good, recommend the store!!!

Forvard Nn 2020-12-21

Very well made and well packed

Mr Dizzl3 2021-01-23

ótimo produto, meu bass ficou top! parabéns a td equipe.

Apelsynka 2020-12-31

I am very satisfied with the product quality, congratulations

Scrie o recenzie

Rating