În aer liber rezistent la apa de înaltă luminozitate acrilice din oțel inoxidabil semne LED, litere volumetrice housenumber

Disponibilitate: In stoc

SKU: n714

468.82lei

Personalizat luminos număr de casă

material : din oțel Inoxidabil 304,grosime 25mm Acrilic,15 mm grosime Tipuri de iluminare : Iluminare Led: 5050 led-uri sursa de Alimentare :AC110V-AC240V putere de Intrare :DC12V Certificat :CE, UL, ROHS Intensitate: Impermeabil Note: 1) pretul este pentru 2 buc numere sau litere.Vă rugăm să ne comunicați ce litere sau numere de care aveți nevoie după comandă.Multumesc. 2)Pentru alte înălțime,vă rugăm să contactați-ne pentru pret.

3) led-ul de culoare poate fi alb,albastru,portocaliu,rosu.Dacă nici un mesaj de la tine cu privire la culoare,vom face culoare albă.Prețul nu inclusiv transformatorul,vă rugăm să amabilitate remarcat.

Finisare De Suprafață PeriatTip Ușa PlăciOrigine NC(de Origine)Material Din Oțel InoxidabilNumărul De Model 54Usa De Tip Placă Numărul De CasăCertificare CE

Etichete: casa de numărul led, numărul de casă în aer liber, Numărul De Casă, cifre, ușa cu numărul de înmatriculare, ușa slide, numărul 1 led, led-uri numărul de casă, numărul casei oțel, acrilice poarta.

Scrie o recenzie

Rating