2 BUC maneta de blocare dispozitiv de fixare reglabil quick release clichet de comutare cleme de comutare fixare piese de schimb remorci

Disponibilitate: In stoc

SKU: n76

21.10lei

Pentru mai multe piese, puteți vizita site-ul nostru la bjtrailerparts dot com caietul de sarcini: Material: otel Galvanizat Capacitate: 2500N Trage de Acțiune: Orizontală Cantitate: 2 Caracteristici: 1. Ușor de instalat, rapid de încărcare și descărcare, forta de prindere ascunse, de înaltă eficiență de lucru. 2. Utilizate pe scară largă în fabricarea sau asamblarea de prindere, flip-lock cataramă de depozitare și industriale, agricole și testare. 3. Timpul de prindere, maneta este controlat pentru a preveni impactul asupra funcționării datorită partea de tracțiune. 4. Capacul de Plastic se ocupe de ușor, sigur și confortabil de funcționare.

​​

Salut Prieteni, cantitate mare reducere mare.

deci, contactați-ne liber, haide!

Skype: mindamocn

Wechat:+86 150 574 97379

E-mail, de asemenea, binevenite

Ca un profesionist trailer piese de exportator în China, avem tot felul de piese de remorcă.cum ar fi remorca plug-and-socket, trailer lumină și lampă, trailer jack, cuplaj remorca, trailer axe, trailer roata, trailer corp hardware, trailer blocare, trailer punte inel, trailer aripă, barca cu role, ect.

Multe piese de remorcă nu a fost arătat în frumoasa noastră, pls avea o privire de site-ul bjtrailerparts dot com pentru mai multe piese.

1, pls contactati-ne pentru mai multe detalii, reducerea va fi dat la tine în funcție de scopul detalii

2, cantitate mare, mare reducere.

Orice întrebări despre oricare dintre noastre prodcuts pls contactati-ne direct

Numele Modelului 210015Nume De Brand CVP

Etichete: rulota auto de blocare push, rv piese de dotari, masina de metal, maneta m8, oțel remorcă roți, conector mc4, încuietoare tip toggle clamp, parte trailer, trailer oarba, conector mc4 solare.

Slava Snegirev 2021-01-02

Good quality. But check size before buying - it looks bigger on picture.

Scrie o recenzie

Rating