Telecomanda Pentru Philips BTB2315 BTB2315/12 MCB2305 MCB2305/10 Micro Sistem Audio Muzica

Disponibilitate: In stoc

SKU: n764

57.92lei 55.02lei

Descriere O Funcție de Înlocuire pentru modelele enumerate ,se Referă la Fotografie.

Compatibil cu

Dacă nu sunteți sigur,pls mesaj-ne în mod liber în primul rând.

Vă rugăm să verificați aspectul butonul de mai jos pentru a se asigura că este potrivit pentru nevoile tale,dacă aveți nevoie de orice anumită unul sau buton de important ,pls lasă-mă să știu înainte de a cumpăra.

2.detaliu de ambalare:pachet standard cu cutie mică pentru fiecare piesă.

3.cantitatea de discount este disponibil.

4. bateriile nu sunt incluse.

Transport

1.Elementul va fi din China la nivel mondial.

2.Principal mod de transport maritim este DHL,EMS și Singapore post.Veți obține articolul dvs. in aproximativ 3-5 zile lucratoare prin DHL; Sau va ajunge în aproximativ 5-7 de afaceri de zile de către EMS,de 17 22business zile prin Singapore Post.

3.Numărul de urmărire va fi dat pe internet, în termen de 2 zile lucrătoare, astfel încât cumpărătorul poate urmări on-line articol, cumpărătorii sunt responsabil pentru tarifele vamale.

4.Ne-ar dori să-livrare elementul prin alte mijloace,dar cumpărătorul ar trebui să responsabile pentru plus taxele de transport maritim.

5.Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și Taxe de admitere (dacă este cazul).Noi ne ocupăm DOAR de transport maritim.

6. Conform politicilor din Brazilia post ,nu va fi tariful la transportul în Brazilia, și cumpărătorul va fi responsabil pentru a ajuta la vămuire și pachetul va fi trimis după tariful este plătit.

Se întoarce și schimburi

1.Produsul nostru a fost atent inspectate de către noi.Deci, suntem încântați să oferim cumpărătorilor noștri Garanție de Satisfacție sau Banii Inapoi.

2.Acest articol este furnizat de 90 de zile de garanție de achiziție, cu excepția omului paguba și daunele cauzate de defectarea sau funcționarea necorespunzătoare a proiectorului.

3.Cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxele de transport și manipulare pentru schimb.

Contactati-ne

.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj.

2.Noi en-gros de TELEVIZIUNE original Lampi /becuri/modle,TELEVIZOR compatibil lampi/becuri/modle, proiector telecomenzi......

Sprijin APP NoNumărul De Model BTB2315 BTB2315/12Garanție 90 de zileNume De Brand UNICELAITip Baterie AAA*1 ,nu sunt incluseUtilizarea Audio / Video JucătoriFrecvența 433 MHzculoare negruPredarea de timp Același sau de 1 zi lucratoarePachet DaComunicare Wireless IRstarea NoiReducere de cantitate Sprijin en-Gros,va oferim cel mai bun pretCanal 1

Etichete: telecomanda pentru sistem audio, bluetooth unitate, control home theater philips, philips control de la distanță pentru audio, luminile, muzica controler, controler de la distanță proiector, bose control, proiector optoma la distanță, audio sound bar, controler de muzică de colorat.

Veroboi84 2021-01-07

despite the correct model number the remote control isn't working with my audio system (BTB7150)

Scrie o recenzie

Rating