Desene animate drăguț Tăcut Reîncărcabilă 2.4 GHz Șoareci Optice 1600DPI USB Wireless Mouse-ul pentru Fata de PC, Laptop, Desktop, Notebook

Disponibilitate: In stoc

SKU: n772

53.02lei 43.47lei

Caracteristici:

OOTDTY 1:Desene animate Silent mouse Wireless 2.4 GHz Wireless Conectivitate (USB receptor ),Potrivit pentru PC, Laptop, Desktop Computer, Cu port USB.

2:Ergonomic proiectat și Tăcut design, puteți să-l utilizați în noapte, pentru că nu va influența familiei, coleg de cameră.

3:tehnologia Optică pentru control precis,2.4 GHz digital de transmisie wireless, distanta de operare este de până la 10 metri.

4.Reîncărcabile de tip wireless.Built-in baterie reîncărcabilă,foarte convenabil de a folosi, distribui, cu frecvente de înlocuire a bateriei probleme, vine cu un cablu usb.

5.Desene animate drăguț, acesta poate fi la fel de cadou pentru copiii dumneavoastră, sau prietena,Plug și modul de a juca, nu este nevoie de driver.

6.Potrivit pentru PC, Laptop, Desktop Computer, Cu port USB.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Negru,Alb

Dimensiuni: aprox.:9x6x4.3cm

DPI: 1600 dpi.

intrare: 5V 1A

Alimentare: 600mAh baterie Reîncărcabilă

Pachetul include:

1 x Mouse-ul fără Fir

1 x receptor USB

1 x cablu USB

Nume De Brand NoEnName_NullOrigine NC(de Origine)Certificare NICI unulTip Fără Fir BluetoothTip De Interfață Bluetooth

Etichete: durabil mouse-ul, mouse-ul, mouse-ul rășină kawaii, mause sem fio, bluetooth reîncărcabil mouse-ul reîncărcabilă, extra mouse de gaming, kawaii mouse-ul, compact wireless reîncărcabilă mouse-ul, g305 logitech, raton mi.

Scrie o recenzie

Rating