Ușor De Companie Pisică Câine Sticla De Apa Alimentator Cu Castron De Băut Dozator De Scurgere Dovada De Blocare Materiale De Calitate Alimentară Produse Pentru Animale De Companie De Vânzare

Disponibilitate: In stoc

SKU: n82

45.09lei 35.63lei

Descriere

1. afiliate coarda atunci când este utilizat pentru a regla lungimea în funcție de preferințele personale.

2 atunci când se utilizează deșurubat capacul și se injectează apă, și apoi capacul bine îndoite.

3 de apă pentru a alimenta animale de companie:

A. de a deschide husa scaunului

B. pentru a deschide capac de sticla

C. lumina prin sticla de apă, astfel încât apa să curgă în capacul scaunului

4 după utilizarea de sticla cu capac, pentru a confirma că nu există scurgeri de apă și o bună pliere ceainic.

Atenție

1. vă rugăm să nu injectați cu apă clocotită, vă rugăm să nu pune într-un loc unde nu este foc

2 .animalul este periculos consumul parte a produsului, astfel încât atunci când apa să se hrănească animalele de companie vă rugăm să țin de mână dispozitiv de alimentare cu apă

3. acest produs este proiectat pentru a preveni scurgerile, dar dacă există un impact puternic sau utilizarea necorespunzătoare, se vor produce scurgeri fenomen, astfel încât atunci când transportă apa duza de injecție în sus.

Transport

Am expediat acest articol, în termen de 15 de ore (exclude vacanțe și week-end) după ce plata este verificată prin N1r.ro.

Vă rugăm să completați adresa de livrare și numărul de telefon corect, nu ne asumăm nici o responsabilitate dacă veți furniza informații greșite.

Suport

Dacă aveți orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu fi ezitat să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Feedback-ul

Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv de la primirea dvs. de articole.

Sprijinul dumneavoastră ne va ajuta să construim mai multă încredere și de a continua să ofere cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri.

Origine NC(de Origine)Tip De Element Sticle De ApăTip CâiniCaracteristică În Afara Portabil SticleTransport Transport gratuit la principala țarăMaterial Plasticnume magazin ULTRASUNETE ANIMALE DE COMPANIE MAGAZIN FABRICANume De Brand BABYBUDDYpoze Oferă Fotografii de Înaltă Calitate, fără filigranAplicabile Rasa De Câine UniversalVolumul 300/350/550ml

Etichete: distribuitor de apă îmbuteliată, câine electronic distribuitor de apă, câinele distribuitor de apă de călătorie, bautorii de distribuitor de apă, gaz distribuitor de apă, copiii distribuitor de apă, caine mare distribuitor de apă, 3 câine distribuitor de apă, x câinele distribuitor de apă, apă fiartă dozator.

Blanca83mrtz 2020-10-06

Everything is ok. Very fast shipping.

Lysander196 2020-09-05

I liked everything. It came very quickly

Scrie o recenzie

Rating