Van Gogh Cafe Terasa Pe timp de Noapte Panza Picturi Pe Perete Postere de Arta, Printuri Și Celebra Arta Impresionista Poze Cuadros

Disponibilitate: In stoc

SKU: n820

32.31lei 16.15lei

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Noi sprijinim Picătură de Transport maritim și Whosesale .

2. Pentru a reduce costurile de transport și aviod deteriorat pe mod de transport maritim, nu mat, Fara Rama , Panza Numai .

3.Pictura nu este pictat manual, este tipărită de mașină.

4.1 inch=2.54 cm

5. vom accepta dimensiuni personalizate și imagini, dacă vrei, pls contact cu noi.

6. Data de livrare de așteptat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi, vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție .Dimensiunea Referece: Produs Arată:

Material 1.Excelent Textura Canvas 2. De Protecție A Mediului Fără Gust 3. Bine Si Tesatura Netedă Suprafață De 4. Rezistent la apa

Detalii De Ambalare 1.Vom folosi profesionist și puternic TUB PVC ambalare pentru a asigura siguranța de pachetul dvs. de transport. 2.Impermeabil bandă înfășurată în jurul tubului.Despre livrare : 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda. 2. Pachetul va fi livrat cu ePacket și China post air mail gratuit,vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei experss livrare. 3. Data de livrare de așteptat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi, vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție .

Despre service: Vom face noastre cele mai bune servicii pentru a satisface cumpărător,vă rugăm să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.Multumesc!!!

Material PanzaBaza De Sprijin PanzaTechnics Vopsire Prin PulverizareDimensiuni personalizate și Imagini DaPicturi Pe Perete Arta De PereteModul cadru NeînrămateDecorațiuni interioare moderne PozePachet Tub PVCForma Dreptunghi VerticaleOriginal NoCadru NoEste Dispozitiv Inteligent NoOrigine NC(de Origine)Stil ModernUtilizarea Home Decor, Decor De Perete, Decor Pentru Bar,Subiecte Pictura FiguraTablouri Canvas PostereEn-gros DaPicătură de transport maritim DaTip Panza TiparituriMediu Cerneala Rezistenta La ApaNumărul De Model S478-481

Etichete: maimuță portret, 5d instrument de diamant, daimont pictura țară, ușă de tablou canvas, tuta șepci, cuadros abstractos, wall street poze, vopsea picasso, poster de perete, poster.

Hutornyuk 2000 2021-02-04

The canvas is not a painting And she has no margin to fix it on a frame

Gene4358 2020-11-16

EXCELLENT! THANK YOU!

Andrewxa Spb 2020-11-18

I has arrived and it's the same that the picture shows.

Scrie o recenzie

Rating