Halloween fata Sexy xun yin vocaloid Megurine Luka Chinez Luo Tianyi canary bird ver cosplay costum

Disponibilitate: In stoc

SKU: n933

481.61lei 433.45lei

Transport

În prezent, suntem în măsură să trimită parckage din întreaga lume!

Reveni & RefundaeProduct 1. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, puteți aplica pentru a reveni sau de rambursare în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor. 2. În cazul în care mărfurile trebuie receptionarea nu la fel ca descriere sau aveți orice probleme de calitate, vă rugăm să ne furnizați dovezi, după confirmare, vă este permis să aibă motive rezonabile de rambursare sau de a reveni pentru un schimb.Feedback-1. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, dorim sincer că ai putea să ne dea feedback-ul excelent, aceasta ne va face mult mai bine în funcție, suntem foarte recunoscători pentru feedback-ul dvs. pozitiv și susținerea dumneavoastră. 2. Bunurile sunt în stare bună înainte de a o trimite, dacă nu a fost nici un defect cu bunuri de când ați primit-o, ar putea fi cauzate de tranzit, vă rugăm să ne contactați în curând, vom face noastre cele mai bune pentru a oferi o soluție satisfăcătoare.Stimate client, va multumim pentru vizita, dacă aveți unele anchete sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul N1r.ro mesaj, noi, de obicei răspunde la tine în termen de 24 de ore.Observație: Dacă ne un mesaj pe duminica sau juridică nostru de vacanta, un răspuns poate fi întârziat, vă vom răspunde cât mai curând ca odata ce ne sunt de lucru, am aprecia foarte mult pentru răbdare și cooperare.

Numele Departamentului AdultCaractere sirenaTip De Element Jachete & CoatsTip De Sursă Film & TVUtilizare Specială CostumeComponente Obiecte de acoperit capulNumărul De Model 89655Gen UnisexOrigine NC(de Origine)Material Spandex

Etichete: luka vocaloid, femeile mantie, cosplay luka, micile sirene, cheongsam dressup, Ocarina, angry birds rochie de costume, cosplay miku, biban copac, cosplay vocaloid.

Scrie o recenzie

Rating