100 grame de Plante Hormon 20%SP GA3 Acid Giberelic Solubilitate solubil în apă GA3 apă solube Gibereline

Disponibilitate: In stoc

SKU: n940

170.48lei

Informații de bază pentru acid Giberelic GA3 Gibereline

Numele produsului: Acid Giberelic /Gibereline/Ga3 90%TC/20%WP/4%CE Bio Pesticide PGR cel Mai bun Preț Fabrică nume Chinezesc: acid giberelic Nume: acid giberelic nu cântăresc: 92 O, gibereline Toxicitate: toxicitate redusă pentru om și animale formula Moleculară: C19H22O6 greutate Moleculară: 346 Gibereline (GA) a fost descoperit în studiul de orez pacoste boala.Comune forme de dozare: 4% acid giberelic emulsie, 40% acid giberelic granule, 20% tablete solubile, 75% pulbere cristalină, 85% pulbere cristalină, etc. Gibereline 920 este un spectru larg de regulator de creștere a plantelor, care pot promova creșterea și dezvoltarea culturilor, le face să se maturizeze mai devreme, creșterea producției și îmbunătățirea calității.Se poate rupe rapid latență de semințe, tuberculi și bulbi și de a promova germinare.Reduce căderea de bud, flori, clopot și fructe, crește randamentul de fructe sau formează fructe fără semințe.Acesta poate provoca, de asemenea, unele bienale plante să înflorească în același an.

Aplicarea GA3 acid Giberelic Gibereline

Gibereline este un tip de hormon de plante care promovează creșterea plantelor și are o gibereline structură de inel, Ea există în atât de liber și legat forme.În general, există cel puțin două sau mai multe giberelinelor în plante.Diferite gibereline pot fi convertite reciproc.Tinere țesuturi din frunze, muguri, rădăcini și semințe imature sunt principalele sintetice site-uri de gibereline, are efecte fiziologice de promovare alungirea tulpinii, inducând timp-zi instalații pentru șurubul și flori în zi scurtă condiții, de rupere de hibernare, promovarea decor fructe și parthenocarpy, diviziunea celulară și diferențiere, Cel mai semnificativ efect de gibereline este de a promova țesutului de creștere, crește în mod semnificativ înălțimea plantelor, și au o deosebit de semnificativ efect de alungire pe mai multe genetic, plante pitice. 1.Acest produs poate crește producția de bumbac, struguri și legume.Se poate promova germinarea semințelor, creșterea plantelor și înflorire timpurie.Atunci când este utilizat, se aplică, se amestecă semințe, baie rădăcini, spray, etc. Când gibereline pulbere este folosit, se poate dizolva într-o cantitate mică de alcool sau băuturi alcoolice în primul rând. 2.Eficient regulator de creștere a plantelor.Pot promova creșterea și dezvoltarea culturilor, maturitate timpurie, îmbunătățirea calității, pentru a îmbunătăți randamentul.Se poate rupe rapid latență de semințe, tuberculi, bulbi și alte organe, de a promova germinarea mai puțin bud, flori, clopot, fructe, pentru a îmbunătăți fructe rata de cadru sau formează fructe fără semințe.Poate fi folosit în orez, grâu, bumbac, pomi fructiferi, legume și alte culturi, de a promova creșterea, germinare, flori, fructe.Gibereline poate crește producția de diferite culturi, indiferent de spray, frotiu sau rădăcină dip-in.Cu toate acestea, în cazul în care prea mult gibereline se aplică, plantele vor apărea galben și ramuri subțiri, care este, de verdeață și de creștere va fi pierdut, ceea ce va afecta randamentul.Gibereline este, de asemenea, folosit pentru a face malț din orz.De asemenea, promovează dezvoltarea insectelor. 3.Acid giberelic are estrogen-ca activitate, pot promova celula de prelungire a vieții și de a stimula diviziunea celulara, poate promova circulația sanguină a scalpului pentru par produse, reduce formarea de matreata si stimuleaza cresterea parului, pentru a preveni pierderea parului.

Funcția de GA3 acid Giberelic Gibereline

Plante în starea lor normală produce cantități mici de GA3. Este posibil să se producă hormonul industrial folosind microorganisme.În zilele noastre, acesta este produs de scufundați fermentare, dar acest proces a prezentat randament scăzut cu costuri mari de producție și, prin urmare, mai mare valoarea de vânzare.O procedură alternativă pentru a reduce costurile de GA3 de producție este Solid-state de Fermentare (SSF), care permite utilizarea de agro-reziduuri industriale.Acid giberelic GA3 este un simplu gibereline, un pentacyclic diterpene acid promovarea creșterii economice și alungirea celulelor.Aceasta afectează descompunerea plantelor și ajută plantele să crească dacă este folosit în cantități mici, dar în cele din urmă plantele se dezvolta toleranță[necesită citare.GA stimuleaza celulele germinate semințe pentru a produce molecule de arnm care codifică enzime hidrolitice.Acid giberelic GA3 este un foarte puternic hormon a cărui naturală în plante controlează dezvoltarea lor.Deoarece GA reglează creșterea, aplicații de concentrații foarte mici, pot avea un efect profund în timp ce prea mult va avea efectul opus.Acesta este utilizat de obicei în concentrații între 0,01 și 10 mg/L 1. Se poate stimula planta alungirea tulpinii prin stimularea diviziunii celulare și alungire. 2. Și se poate rupe de semințe de hibernare, de a promova germinare, și de a crește fructe rata de cadru, sau că partenocarpice (fără semințe) fructe prin stimularea tulpini de plante mai mari și frunze mai mari. 3. Apoi, s-a dovedit de producție practica de mai mulți ani că aplicarea giberelinei are semnificație efect în creșterea randamentului de orez, grâu, porumb, legume, fructe, etc.

Cerere crește producția mări fructeAlt model 90% TC 40% SP 20% SP% și 10% SPClasificarea Plante AlimentareEINECS Nr. 201-001-0Solubil În Apă DaCas Nr. 77-06-5culoare AlbFuncția Principală crește producția mări fructeDe stat GranularNume De Brand FarmReachingNumărul De Model YY039Ambalare 100 grame/pungaMF C19H22O6Stoc 5000 KGPuritatea 20% SPAlte Nume GA3 Gibereline acid GiberelicLivrarea materialelor de timp În termen de 3 zileNr. 77-06-5EINECS NR. 201-001-0După Vânzarea De Servicii viață lungă

Etichete: vintage semințe de flori, pesticid, instalație de alimentare, verde, semințe de flori, indol acid butiric, gibereline, bonsai lemn, praf de fosfor, ga3, Agar-Agar.

Diastalshyn 2020-12-21

The product contained 20% levels of gabrilik and the difficulty of melting I do not know how true but when the experiment of live plants showed some from the improvement in growth or for seeds, the proportion of acidity may be 2. When adding the same PPM, this will kill the seeds, but I do not know a try, but it produced only a seed one has not yet grown, but it has not been written in the description the necessary rates for the use of the product in terms of PH water acidity and PPM ratio بالكمية وشكراً

Scrie o recenzie

Rating