Beibehang alb și Negru tapet modern, minimalist stil nordic geometrice grafică living, dormitor, mese TV de fundal

Disponibilitate: In stoc

SKU: n975

247.20lei 128.54lei

Material: pvc Imperiul Dimensiune: 32.8 picioare * 1.738 picioare = 57.05 de metri patrati Dimensiuni: 10m x 0,53 m = 5.3 mp.m (m) Utilizari: camera de zi, dormitor, birou, camera copiilor, TV fundal notă: nu include adeziv tapet, dar pot fi achiziționate de la magazinul de hardware locale.Culoarea se poate schimba din cauza de iluminat interior și fotografiile de pe pereți sunt numai pentru referință.Cumpara destul de role la o dată pentru a asigurați-vă că acestea provin din același lot, pentru a evita culoare.Veți primi o imagine de fundal care ar putea avea unele falduri sau se termină, dar nu afectează lipi pe perete.Taxelor vamale comune nu Ne asumăm nici o tarifelor.Probleme comune despre culoare Real fotografii și imagini arată o cantitate mică de abatere de culoare

Culoare 103 ↓↓ produsul real arată

Consumul de Material:

Vă rugăm să consultați următorul mod ușor pentru modul de calcul utilizarea de imagini de fundal,în scopul de a obține dreptul de cantitatea de produs comanda.Această formulă poate folosi pentru general calulating dar pentru orice printuri speciale,sau de imprimare mare repetați dimensiuni,vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu sunteți sigur exact cantitatea,vă mulțumesc~

Livrare:

Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător.Deci normal timp de transport maritim: statele UNITE ale americii: 7-23 zile lucrătoare UA : 7-23 zi lucrătoare Europa: 7-25 zile lucrătoare Brazilia:30-60 de zile lucrătoare rusă:30-90 de zile lucrătoare cu toate Acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.

Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.Orice taxele de import sau taxele sunt cumpărător\'s de responsabilitate.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet.Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Fiscal: nu suporta orice taxe vamale Feedback-ul: 1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. 3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Numărul De Model GB0058Tratament De Suprafață ReliefFuncția Izolație TermicăUtilizare ComerțOrigine NC(de Origine)Unitate De Încărcare Usd/RolaCaracteristică 3DUtilizarea Nunta CasaTip Imagini De Fundal De Hârtiemodel Model GeometricMaterial PVCNume De Brand beibehangStil ModernCertificare NICI unul

Etichete: 3d wallpap, wallpap, print tapet, Grafic 3d tapet, lenjerie de tapet, tapet scandinav, decor casa de hârtie de perete, 3d murală, ovoin tapet, albastru tapet geometric.

Scrie o recenzie

Rating